Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2016-11-08

Ostanite u zagrljaju Pravila Igre!

Jedni od najugodnijih iznenađenja regionalne scene, Pravila Igre nastavljaju živjeti svoj glazbeni san. Njihova aktualna glazbena uspješnica ‘Zagrli me’, i dalje drži mjesto među top deset  pjesama nacionalne top-liste HR top 40.

Pravila Igre već su naviknula na boravak na visokim pozicijama HR top 40, obzirom da je njihov debitantski singl 'Nebo na mojoj strani', što je dotada nezabilježeno, bio broj jedan istoimene top liste, a na kojoj se zadržao duže od 50 tjedana. Ipak, svaki novi uspjeh, izuzetno ih veseli.

'To je prva pjesma koju smo ikada snimili u studiju kod Mire Buljana prije dvije godine. Osim toga, mi volimo reći da je to pjesma zbog koje smo i postali band, odnosno koja nas je ujedinila i spojila. Čuvali smo je poprilično dugo, čekajući pravi trenutak.

'Vjerovali smo u 'Zagrli me', ali nismo očekivali kako će odmah, da tako kažemo 'eksplodirati',  te da će je publika prepoznati. Naravno da smo izuzetno sretni i zadovoljni, te zahvaljujemo glazbenim urednicima i publici što su prepoznali emociju, koju smo pokušali prenijeti ovom pjesmom kao i Markovu odličnu izvedbu iste. ', poručuju dečki.

Kao i u slučaju prvih šest singlova Pravila Igre Nebo na mojoj strani', 'Lijek za besane noći', 'Kamen na duši', 'Na ulazu', 'Okovano srce', 'Na tvojim usnama', novu pjesmu autorski potpisuje bračni par Buljan. Sonja kao autorica teksta, te Miro koji je zaslužan za glazbu i produkciju, dok je u suradnji s dečkima iz banda napravio i aranžman.

'Zagrli me' me prati i odličan video spot https://youtu.be/sCpuUbudevQ u kojem je zajedno s bandom pjevalo i plesalo 60.000 obožavatelja diljem regije, jer su Pravila igre proteklih nekoliko mjeseci kao podrška, nastupali na velikoj turneji s Tonijem Cetinskim.

A cijeloj priči u režiji Pravila Igre tu nije kraj, jer prije nekoliko dana su održali i prvi službeni samostalni koncert, u Clubu Inside u Šibeniku. Već ovoga četvrtka 10.11. možete ih slušati u Velikoj Gorici na otvorenju Goričkog kluba mladih, a 09.12.2016. u zagrebačkom klubu Roko.

Autor glazbe: Miro Buljan

Autor teksta: Sonja Buljan

Autor aranžmana: Miro Buljan / Pravila Igre

Glazbeni producent: Miro Buljan

Tonski snimatelj: Igor Ivanović - deciBel studio

Redatelj spota: Dario Lepoglavec

Foto: Matea Smolčić Senčar

Hit Records 2016.

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
  1. IVAN ZAK - MILION

    IVAN ZAK - MILION  





  2. MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI

    MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI  





  3. DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS

    DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS  





  4. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

    ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  





  5. PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA

    PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA  





  6. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

    KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA





  7. BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO

    BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO  





  8. KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA

    KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA  





  9. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

    HALID BEŠLIĆ - BEST OF  





  10. ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

    ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM





Top 10 najprodavanijih
No event in the calendar
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T