Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2017-04-06

Uđite u svijet romantičnog Mediterana i budite dio još jednog nezaboravnog glazbenog užitka - koncert Harija Rončevića u Lisinskom 23.05.!

Međusobna ljubav jednog od naših najistaknutijih i najpopularnijih splitskih kantautora i zagrebačke publike traje već godinama. Vrhunac je koncert, kojim jedinstveni dalmatinski šarmer i romantičar Hari Rončević, časti svoje obožavatelje u hramu glazbe, dvorani Vatroslava Lisinskog u utorak 23.05.2017..

Ovo je treći put kako će Hari nastupiti u ovom prekrasnom ambijentu, a prvi njegov nastup ovjekovječen je na jedinstvenom live albumu 'Kad zapiva Dalmacija'.

'Izuzetno se veselim predstojećem koncertu, jer nije jednostavno napuniti Lisinski tri puta, što na neki način govori i o mojoj kvaliteti. Uvijek su to bili raspordani koncerti, izuzetno emotivne atmosfere sa divnom publikom, te se nadam kako će se isto ponoviti i ovoga puta.', kazao nam je ovom prigodom Hari.

Od svojih početaka daleke 1994. godine i legendarnog 'Getanina', koncerti Harija Rončevića su posebne glazbene priče koje se trebaju doživjeti. Bilo da nastupa uz podršku klapa ili pak gudačkog orkestra, kako je bilo protekli puta u Lisinskom, riječ je o glazbenim čarolijama. Kako to izgleda pogledajte sami na primjeru još jednog Harijevog hit singla 'Kad bi se moga rodit', za koji je video spot sniman upravo u Lisinskom https://youtu.be/RP2-cNmBtVw.

Zbog svega navedenoga ne propustite čisti glazbeni užitak uz koncert Harija Rončevića, utorak 23.05.2017. u 20h, koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog.

Ulaznice po cijeni od 80 do 150kn, potražite na blagajni Koncertne dvorane Lisinski i online na
lisinski.hr.

Foto: Željko Petreš

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
 1. Jelena Rozga

  Bižuterija

 2. Toše Proeski

  Best of

 3. Toše Proeski

  The best of 2

 4. Tony Cetinski

  Tony Cetinski Ako to se zove ljubav

 5. Željko Joksimović

  Ljubav

 6. Neda Ukraden

  Radujte se prijatelji

 7. Zlatko Pejaković

  Zlatko 2010

 8. Halid Bešlić

  Halid Bešlić 08

 9. Neda Ukraden

  Na pola puta

 10. Jole

  Odijelo

Top 10 najprodavanijih
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T