Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2017-06-28

Zdravko Čolić najbolji u Europi!

Jedan od najutjecajnijih eurovizijskih portala 'Eurovision on Top', uvrstio je novu pjesmu Zdravka Čolića 'Mala', na vrh top liste 'TOP 20+5', u konkurenciji izvođača iz cijele Europe.

Portal koji okuplja milijune poklonika najveće europske glazbene manifestacije, Čolićevu je novu pjesmu "Mala"  stavio na listu "TOP 20+5" noviteta. 

Iako je na Euroviziji nastupao davne 1973. godine sa skladbom "Gori vatra", eurovizijski fanovi iz cijelog svijeta i dalje pomno prate rad Zdravka Čolića.

Zahvaljući glasovima svih onih koji vole Čoline pjesme, njegov aktualni singl "Mala" od danas je na prvom mjestu ove top liste. Za Čolu i dalje možete glasati putem linka https://goo.gl/hU8LFK.

Zdravko je iza sebe, na listi ostavio brojna popularna imena poput ovogodišnjeg pobjednika Eurosunga Salvadora Sobrala, Helenu Paparizo, Laru Fabian, Ruslanu i brojne druge.

Novi singl "Mala" koji možete posušati i pogledati na YouTube linku https://youtu.be/GdvHbLrd30M, Zdravko je objavio na svoj rođendan, 30.05., a spot za pjesmu u kome jednu od uloga tumači i poznata glumica Jelena Gavrilović, prikupio je izuzetno pozitivne komentare struke i publike. 

'Radujem se i drago mi je što za rođendan publici poklanjam novu pjesmu i spot. U planu je da petnaesti studijski album bude objavljen ove jeseni, a ovo je prva pjesma s novog albuma koju predstavljamo, a koju sam radio sa mojim dugogodišnjim suradnicima', rekao je tada Čolić.

Sada je jasno kako će novi album jedne od naših najvećih glazbenih zvijezda zainteresirati ne samo regionalnu, već i svjetsku javnost.

Dok željno iščekujemo novi album, u live nastupu Zdravka Čolića možete uživati već ovoga petka 30.06. u Đurđevcu.

Majstor velikih pozornica i njegova publika susrest će se kraj utvrde Stari grad, a legendarni Čola, te produkcija svjetske razine, kakva mu jedina i priliči, Đurđevcu obećavaju ništa manje nego – spektakl!

Koncertni prostor u dvorištu utvrde Stari grad ograničen je iz sigurnosnih razloga na kapacitet od 3500 mjesta. Ulaznice po cijeni od 105kn, možete kupiti u sistemu ticketshop.hr, te u gradu Đuđevcu na lokaciji: Restoran i pivnica Stari Grad, Starogradska 21, Đurđevac.

 

Foto: Aleksandar Kerekes Keky

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
 1. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

  HALID BEŠLIĆ - BEST OF  

 2. IVAN ZAK - SVE SI MOJE

  IVAN ZAK - SVE SI MOJE  

 3. NEMA BOLJEG 1

  NEMA BOLJEG 1  

 4. PRAVILA IGRE - NEBO NA MOJOJ STRANI

  PRAVILA IGRE - NEBO NA MOJOJ STRANI  

 5. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

  ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  

 6. UČITELJICE - LUDA KUĆA

  UČITELJICE - LUDA KUĆA  

 7. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

  KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

 8. NEDA UKRADEN - TERAPIJA

  NEDA UKRADEN - TERAPIJA  

 9. DORIS DRAGOVIĆ - DORIS SPALADIUM ARENA

  DORIS DRAGOVIĆ - DORIS SPALADIUM ARENA  

 10. HARI RONČEVIĆ - DA NAPIŠEŠ NA NEBU

  HARI RONČEVIĆ - DA NAPIŠEŠ NA NEBU

Top 10 najprodavanijih
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T