Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2017-08-22

Rasprodani koncerti glazbenog majstora o kojima će se pričati - Toni Cetinski u Dubrovniku i Šibeniku!

Kako i priliči najvećim regionalnim zvijezdama, jedinstveni Toni Cetinski još jednom je potvrdio svoju veličinu. Koncerti koji ga očekuju u danima pred nama, ekskluzivno otkrivamo, rasprodani su do posljednjeg mjesta.

Riječ je o Tonijevom koncertu u posebnom ambijentu 'The Palace Hotela' u Dubrovniku pod nazivom  'Zvijezde pod zvijezdama' u četvrtak 24.08..

Samo dan kasnije u petak 25.08., Toni sa svojom ekipom stiže u Šibenik, gdje će nastupiti na Tvrđavi Sv. Mihovila, a i za ovaj koncert ulaznice su rasprodane već prije mjesec dana.

'Raduje me dolazak u Šibenik i nastup u divnom ambijent kao što je tvrđava sv. Mihovila. Veliko hvala organizatorima na pozivu, a ja se sa svoje strane nadam kako ću opravdati ukazano povjerenje, odličnom svirkom i otvorena srca. Jedva čekam da izađem na pozornicu i da krene ovo nezaboravno glazbeno putovanje, u kojem ćemo nadam se svi zajedno uživati! Hvala mojoj publici! ', kazao nam je Toni.

Svi oni koji su na vrijeme kupili svoje ulaznice za koncerte u Dubrovniku i Šibeniku, imat će prigodu  uživati u posebnim večerima, ali i uživo čuti novi, drugačiji Tonijev zvuk, projekt acoustic/electric, u kojem sa bendom izvodi pjesme u akustičnim varijantama, bliže rocku ili izvornom pop-rocku.

Jedno je sigurno, niti jedan Tonijev koncert nije isti. Njegove beskrajno energične i emotivne izvedbe, glazbeno zavode publiku, koja ovacijama, pljeskom i plesom ispratili svaku novu skladbu.

Osim spomenutog koncerta u Dubrovniku i Šibenika, u najvećim hitovima Tonija Cetinskog u danima i tjednima pred nama možete uživati na sljedećim mjestima:

24.08. Hrvatska, Dubrovnik

25.08. Hrvatska, Šibenik, Tvrđava Sv. Mihovil

Foto: Matea Smolčić za Storybook

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
 1. Jelena Rozga

  Bižuterija

 2. Toše Proeski

  Best of

 3. Toše Proeski

  The best of 2

 4. Tony Cetinski

  Tony Cetinski Ako to se zove ljubav

 5. Željko Joksimović

  Ljubav

 6. Neda Ukraden

  Radujte se prijatelji

 7. Zlatko Pejaković

  Zlatko 2010

 8. Halid Bešlić

  Halid Bešlić 08

 9. Neda Ukraden

  Na pola puta

 10. Jole

  Odijelo

Top 10 najprodavanijih
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T