Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2017-10-10

Glamurozna Doris Dragović prvom od tri koncertne večeri 'opčinila' Lisinski!

U trenutku kada je zakoračila na scenu, publika je bila na nogama, a dva su sata proletjela u trenu. Tako se u jednoj rečenici, na najbolji mogući način, može opisati čarobna koncertna večer koju je jedinstvena Doris Dragović, priuštila svim obožavateljima.

Očito je da postoji neka posebna inspiracija i veza, Doris i prepune koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog. Sinoćnji prvi u nizu od tri, u rekordnom roku rasprodana koncerta u zagrebačkom hramu glazbe, opravdao je sva očekivanja, a publika je bila opčinjena. Atmosfera ispunjena emocijama, pljeskom, ovacijama i pjesmom, od uvodnih stihova pa do kraja koncerta, najbolje opisuju ugođaj u Lisinskom.

Prepunoj dvorani, Doris se pak odužila na najljepši način, iznimnim i emotivnim nastupom, kojeg će se svi rado sjećati i prepričavati.

Posebnu zagrebačku večer, dodatno su uveličali glazbenici i prijatelji, koji su kao posebni gosti na trenutke podijelili pozornicu s Doris. Jacques Houdek, Damir Kedžo, Ivo Gamulin Gianni, te zagrebačka klapa Stine, dobitnici prve nagrade publike na omiškom festivalu klapa, svaki su na svoj poseban i osebujan način, obogatili ovaj nezaboravan koncert. Kakva je atmosfera sinoć vladala u Lisinskom, najbolje da se uvjerite sami u fotogaleriji s potpisom Koncertne dvorana Vatroslava Lisinskog.

Pred Doris Dragović, još su dvije večeri i dva rasprodana koncerta u Lisinskom, a nimalo ne sumnjamo kako će miljenica scene opravdati očekivanja fanova. Njen svaki nastup, kao da je prvi, a prepuna dvorana i raspjevani obožavatelji, pružaju joj dodatnu snagu i energiju za nevjerovatne izvedbe.

Što reći na kraju nego, svi vi koji ste osigurali ulaznice za jedan od koncerata Doris Dragović u Lisinskom, uživajte u nezaboravnim večerima uzajamne glazbene ljubavi, o kojima će se zasigurno dugo pričati.

Foto: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
 1. Jelena Rozga

  Bižuterija

 2. Toše Proeski

  Best of

 3. Toše Proeski

  The best of 2

 4. Tony Cetinski

  Tony Cetinski Ako to se zove ljubav

 5. Željko Joksimović

  Ljubav

 6. Neda Ukraden

  Radujte se prijatelji

 7. Zlatko Pejaković

  Zlatko 2010

 8. Halid Bešlić

  Halid Bešlić 08

 9. Neda Ukraden

  Na pola puta

 10. Jole

  Odijelo

Top 10 najprodavanijih
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T