Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2017-10-10

Glamurozna Doris Dragović prvom od tri koncertne večeri 'opčinila' Lisinski!

U trenutku kada je zakoračila na scenu, publika je bila na nogama, a dva su sata proletjela u trenu. Tako se u jednoj rečenici, na najbolji mogući način, može opisati čarobna koncertna večer koju je jedinstvena Doris Dragović, priuštila svim obožavateljima.

Očito je da postoji neka posebna inspiracija i veza, Doris i prepune koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog. Sinoćnji prvi u nizu od tri, u rekordnom roku rasprodana koncerta u zagrebačkom hramu glazbe, opravdao je sva očekivanja, a publika je bila opčinjena. Atmosfera ispunjena emocijama, pljeskom, ovacijama i pjesmom, od uvodnih stihova pa do kraja koncerta, najbolje opisuju ugođaj u Lisinskom.

Prepunoj dvorani, Doris se pak odužila na najljepši način, iznimnim i emotivnim nastupom, kojeg će se svi rado sjećati i prepričavati.

Posebnu zagrebačku večer, dodatno su uveličali glazbenici i prijatelji, koji su kao posebni gosti na trenutke podijelili pozornicu s Doris. Jacques Houdek, Damir Kedžo, Ivo Gamulin Gianni, te zagrebačka klapa Stine, dobitnici prve nagrade publike na omiškom festivalu klapa, svaki su na svoj poseban i osebujan način, obogatili ovaj nezaboravan koncert. Kakva je atmosfera sinoć vladala u Lisinskom, najbolje da se uvjerite sami u fotogaleriji s potpisom Koncertne dvorana Vatroslava Lisinskog.

Pred Doris Dragović, još su dvije večeri i dva rasprodana koncerta u Lisinskom, a nimalo ne sumnjamo kako će miljenica scene opravdati očekivanja fanova. Njen svaki nastup, kao da je prvi, a prepuna dvorana i raspjevani obožavatelji, pružaju joj dodatnu snagu i energiju za nevjerovatne izvedbe.

Što reći na kraju nego, svi vi koji ste osigurali ulaznice za jedan od koncerata Doris Dragović u Lisinskom, uživajte u nezaboravnim večerima uzajamne glazbene ljubavi, o kojima će se zasigurno dugo pričati.

Foto: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
  1. IVAN ZAK - MILION

    IVAN ZAK - MILION  





  2. MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI

    MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI  





  3. DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS

    DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS  





  4. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

    ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  





  5. PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA

    PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA  





  6. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

    KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA





  7. BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO

    BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO  





  8. KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA

    KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA  





  9. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

    HALID BEŠLIĆ - BEST OF  





  10. ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

    ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM





Top 10 najprodavanijih
No event in the calendar
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T