Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2017-10-16

Ekskluzivne fotografije Nede Ukraden sa snimanja video spota 'Bijela košulja'!

Iznimna glazbenica, Neda Ukraden, koja upravo ove godine slavi svoj zlatni jubilej otkako je na glazbenoj sceni, nikad se nije osjećala, ali i izgledala bolje.

Jedinstvena Neda, sve što radi, radi u stilu najvećih svjetskih diva, a samo rijetki se mogu pohvaliti ovako uspješnom i bogatom glazbenom karijerom.

Da svoju brojnu publiku diljem regije itekako cijeni sve ove godine Neda je bezbroj puta i pokazala, a jedno novo iznenađenje priprema upravo ovih dana.

Riječ je o novoj pjesmi naziva ‘Bijela košulja’, ' Nova pjesma, djelo je provjerenog autorskog dvojca Dušan Bačić i Bojan Dragojević, a redateljsku palicu i ovoga puta preuzeo je Vedad Jašarević.

Dakle, provjereni kvartet, Neda, Dule, Bojan i Vedad, po šesti put zajedno u novoj baladi, koja me je odmah 'kupila' svojim tekstom.

'Bijela košulja dobro ti je stajala, kao nikom nikad, ja je birala, tako sam uživala, a 'ko je sada skida'...’, kazala je Neda

Sudeći po dosadašnjim video spotovima, koji su pratili Nedine pjesme, ne sumnjamo kako će ‘Bijela košulja’ oduševiti obožavatelje, koji već sada sa velikim nestrpljenjem očekuju izlazak spomenute pjesme, kao i video spota. Ono po čemu je svakako zanimljiv ovaj video spot, je i sama pojava Nedine nećakinje Zorane Buljan Klapirić, koja je uspješno odigrala ulogu ljubavnice, a na snimanju im se pridružio zgodni i markantni maneken Željko.

Dok Neda, marljivo sa svojom ekipom radi i na posljednjim detaljima, koji su vezani za pjesmu, koncertni raspored je i dalje prepun, stoga za poznatu glazbenicu odmora nema.

‘ Nakon nekoliko brzih pjesama htjela sam publiku obradovati nekom lijepom i posebnom baladom, a u pripremi je i jedna nova brza, 'luda' pjesma, čiji se izlazak očekuje pred sam kraj godine.

Do tada, očekuju me koncerti diljem regije, a prvi je u Sloveniji, 31.10., klub San Peter.', otkrila nam je za sam kraj Neda

Foto: Privatni album Neda Ukraden

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
 1. Jelena Rozga

  Bižuterija

 2. Toše Proeski

  Best of

 3. Toše Proeski

  The best of 2

 4. Tony Cetinski

  Tony Cetinski Ako to se zove ljubav

 5. Željko Joksimović

  Ljubav

 6. Neda Ukraden

  Radujte se prijatelji

 7. Zlatko Pejaković

  Zlatko 2010

 8. Halid Bešlić

  Halid Bešlić 08

 9. Neda Ukraden

  Na pola puta

 10. Jole

  Odijelo

Top 10 najprodavanijih
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T