Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2017-11-27

Trosatni glazbeni show Tonija Cetinskog u prepunom zadarskom Arsenalu!

Kultno zadarsko koncertno mjesto svjedočilo je iznimnom nastupu Tonija Cetinskog. Trosatni koncert u prepunom Arsenalu bio je prekratak, za publiku željnu odličnih pjesama i vrhunske zabave, a potvrda svega su i tri povratka Tonija na bis.

Toni im se pak zahvalio na sebi svojstven način, slobodno možemo reći čarobnim izvedbama svojih najvećih hitova, koji nikoga nisu ostavili ravnodušnim. 

Od uvodnih taktova i izlaska na pozornicu okupljeni su pjevali zajedno sa Tonijem, a svaka nova pjesma dovodila je odličnu atmosferu do usijanja. Bila je to ujedno još jedna potvrda, kako je novi drugačiji zvuk, kojeg promovira acoustic/electric projektom, u kojem pjesme izvodi u akustičnim varijantama, pun pogodak.

'Publika mi je ponovno dala snagu u ključnom trenutku. Hvala svima. Nije bilo baš jednostavno popeti se na binu, ali uspio sam isključivo voljom i ljubavi obitelji, suradnika i publike.', istaknuo je Toni nakon koncerta.

Uz brojna poznata lica u Tonijevom nastupu uživao je njegov veliki prijatelj, ali i glazbenik Ivan Zak, koji je iste večeri odličnim koncertom pred deset tisuća ljudi, otvorio ovogodišnju manifestaciju 'Advent u Zadru'.

Neodoljiv doživljaj u pretijesnom Arsenalu, upotpunila su svima dobro poznata lica, kojima Toni nesebično pomaže u glazbenoj afirmaciji.

Mlade snage regionalne scene, Zadranin, Jure BrkljačaDavid Temelkov i Marko Kutlić, odreda su glazbenici koji su svojim talentom i pjesmama, već zadivili obožavatelje. Tonijev pozitivan vjetar u leđa, kojim im omogućuje da osjete nastup pred prepunim dvoranama, itekako im je dobrodošlo iskustvo.

Sa druge strane, trojac koji predstavlja jednu slobodno možemo reći novu glazbenu scenu, publici se odužuje na senzacionalan način. U svom rodnom gradu Jure Brkljača naprosto je zabljesnuo novim sjajem izvevši zajedno sa Tonijem skladbu 'Za ljubav treba imat dušu'.

Pjesma 'Morski vuk', posebno je pak zvučala u zajedničkoj izvedbi Davida Temelkova i Tonija, dok je sam David oduševio okupljene svojom pjesmom 'Bila je bolja'.

Posljednji  od navedenog trojca, Marko Kutlić, briljirao je otpjevavši zajedno s Tonijem skladbu 'Lagala nas mala', kao i svoj prvi samostalni singl i hit 'Srce se spasilo'.

Cijeli koncert u Arsenalu, ali i gužva koja je vladala prije i nakon samog nastupa, te obožavatelji koji su tražili fotku ili autogram, još jedan su dokaz glazbene veličine Tonija Cetinskog, ali i najava kako će David Temelkov, Jure Brkljača i Marko Kutlić, još dugo vladati regionalnom scenom.

Istodobno, Toni Cetinski najavljuje vam novo zajedničko glazbeno druženje u Ljubljani, 18.12., Gospodarsko Razstavišće!

Foto: Vinko Pešić

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
 1. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

  HALID BEŠLIĆ - BEST OF  

 2. IVAN ZAK - SVE SI MOJE

  IVAN ZAK - SVE SI MOJE  

 3. NEMA BOLJEG 1

  NEMA BOLJEG 1  

 4. PRAVILA IGRE - NEBO NA MOJOJ STRANI

  PRAVILA IGRE - NEBO NA MOJOJ STRANI  

 5. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

  ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  

 6. UČITELJICE - LUDA KUĆA

  UČITELJICE - LUDA KUĆA  

 7. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

  KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

 8. NEDA UKRADEN - TERAPIJA

  NEDA UKRADEN - TERAPIJA  

 9. DORIS DRAGOVIĆ - DORIS SPALADIUM ARENA

  DORIS DRAGOVIĆ - DORIS SPALADIUM ARENA  

 10. HARI RONČEVIĆ - DA NAPIŠEŠ NA NEBU

  HARI RONČEVIĆ - DA NAPIŠEŠ NA NEBU

Top 10 najprodavanijih
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T