Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2017-11-28

Vikend iz glazbenih snova, Jure Brkljače!

Mladić koji iz dana u dan sve više osvaja publiku i mlađe generacije, ponovno nam je dokazao kako se u različitim glazbenim izričajima snalazi, kako se kaže 'kao riba u vodi'.

Jure Brkljača u danima za nama, na sasvim različite načine, najbolje je prezentirao svoj glazbeni talent.

Nakon singlova 'Druga strana' i 'Pristani na sve', Jure je proteklog tjedna predstavio novu autorsku pjesmu jednostavnog naziva i pamtljivog teksta 'Božić je', kojom izaziva emocije i potiče pravi duh Božića, te nas tjera da potražimo toplinu i radost u zagrljaju voljene osobe. Nova pjesma, idealno se uklapa u blagdansko vrijeme pred nama, gdje su ljubav i bliske osobe, veća vrijednost od bilo kojeg drugog poklona.

Isti dan, nakon predstavljanja nove skladbe, vratio se u svoj rodni Zadar, gdje je na pozornici kultnog Arsenala, nastupio uz bok velikog Tonija Cetinskog, čiji je bio posebni glazbeni gost. Jurina izvedba pjesme 'Za ljubav treba imat dušu' u duetu s Tonijem, nikoga u prepunom Arsenalu nije ostavila ravnodušnim.

Tu međutim nije bio kraj, jer nam je vikend ponudio novu glazbenu poslasticu, u kojoj je također imao jednu od glavnih uloga. Naime, u Jurinim iznimnim vokalnim sposobnostima, imamo prigodu uživati u novoj sezoni HRT-ovog showa 'A strana' na temu ljubavnih pjesama. Tako je u prvoj emisiji briljirao izvedbom pjesme Kemala Montena 'Dušo moja', te posebno interpretacijom skladbe 'Što to bješe ljubav' Olivera Dragojevića, koju je otpjevao zajedno s Ninom Badrić.

Sve ovo još je jedan dokaz, kako nova glazbena scena nikada nije bila bogatija mlađim generacijama regionalnih kantautora, a Jure Brkljača svakako je jedno od imena koje velikim koracima 'grabi' prema vrhu.

Foto: Milan Lakić

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
 1. Jelena Rozga

  Bižuterija

 2. Toše Proeski

  Best of

 3. Toše Proeski

  The best of 2

 4. Tony Cetinski

  Tony Cetinski Ako to se zove ljubav

 5. Željko Joksimović

  Ljubav

 6. Neda Ukraden

  Radujte se prijatelji

 7. Zlatko Pejaković

  Zlatko 2010

 8. Halid Bešlić

  Halid Bešlić 08

 9. Neda Ukraden

  Na pola puta

 10. Jole

  Odijelo

Top 10 najprodavanijih
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T