Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2017-12-14

Nisu zaustavili zemlju, ali vrijeme jesu - u prodaji je ultimativna zbirka pjesama Prljavog kazališta 'Antologija'!

Jedan od najdugovječnijih i omiljenih rock bendova svih generacija, obilježava veliki jubilej. Za Prljavo kazalište s pravom se može upotrijebiti usporedba kako su, kao i vino, ‘što starije tim bolje’, a za njima je četrdeset godina izuzetno respektabilnog rada.

Tim povodom Prljavci su svojim obožavateljima ponudili nešto novo – trostruki cd box 'Antologija'. Na jednom mjestu objedinili su po prvi put, sve svoje najvažnije, najpamtljivije i najpoznatije pjesme.

'Antologija', ili ultimativna zbirka ključnih pjesama, u izdanju Suzy/Hit Recordsa u dojmljivom grafičkom oblikovanju Igora Kelčeca, donosi vam 45 pjesama Prljavog kazališta.

Bend koji je na svoj dojmljiv način oblikovao glazbenu scenu, od punka, novog vala, pa do rocka i pop-rocka, uvijek je ostao vjeran sebi i svom jedinstvenom identitetu. Bilo da slušate 'Televizore', 'Crno bijeli svijet', 'Heroj ulice', 'Zlatne godine', 'Korak od sna', 'Kiše jesenje', 'Ma kog' me Boga za tebe pitaju', 'Devedeseta', 'Uzalud vam trud svirači', ili 'Marinu' i 'Mojoj majci', lako je osjetiti duh vremena, koji  svi zajedno živimo.

Zato je 'Antologija' izdanje koje ne smijete propustiti, jer je upravo na njemu sažeto četiri desetljeća bogatog rada benda, koji je ispisao regionalnu glazbenu povijest.

Sigurni smo kako će trostruki cd box 'Antologija' Prljavog kazališta u izdanju Suzy/Hit Recordsa, pronaći svoje mjestu u srcima i na glazbenim policima svih poklonika benda, a kupiti je možete u svim prodavaonicama dm-a, prodavaonicama nosača zvuka, kao i online na hitmusicbox.com.

Prljavo kazalište nije uspjelo zaustaviti zemlju, ali vrijeme je! Njihova 'Antologija' sa 45 pjesama, bolje reći evergreena, izdanje je, koje ostaje za povijest i generacije koje dolaze.

'Antologija' Prljavo kazalište - design by Igor Kelčec  

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
 1. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

  HALID BEŠLIĆ - BEST OF  

 2. IVAN ZAK - SVE SI MOJE

  IVAN ZAK - SVE SI MOJE  

 3. NEMA BOLJEG 1

  NEMA BOLJEG 1  

 4. PRAVILA IGRE - NEBO NA MOJOJ STRANI

  PRAVILA IGRE - NEBO NA MOJOJ STRANI  

 5. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

  ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  

 6. UČITELJICE - LUDA KUĆA

  UČITELJICE - LUDA KUĆA  

 7. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

  KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

 8. NEDA UKRADEN - TERAPIJA

  NEDA UKRADEN - TERAPIJA  

 9. DORIS DRAGOVIĆ - DORIS SPALADIUM ARENA

  DORIS DRAGOVIĆ - DORIS SPALADIUM ARENA  

 10. HARI RONČEVIĆ - DA NAPIŠEŠ NA NEBU

  HARI RONČEVIĆ - DA NAPIŠEŠ NA NEBU

Top 10 najprodavanijih
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T