Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2018-04-19

Prijateljstvo, iskrenost i ljubav prema glazbi, dobitna su kombinacija za uspjeh na sceni, Davida Temelkova, Marka Kutlića i Jure Brkljače!

Srca pripadnica ljepšeg spola osvojili su odavno svojim šarmom i pristupačnošću, ali glazba je ono što ih definira i svrstava u vrh nove scene.

Iako mladi, Marko Kutlić, Jure Brkljača i David Temelkov iza sebe imaju već respektabilan niz uspjeha, a u novom izdanju glazbene emisije Koktel-bar, još jednom su pokazali zašto je to tako.

Mirnoća i elegancija kojom vladaju scenom jednostavno je nevjerojatna, a o njihovim vokalnim sposobnostima, suvišno je i govoriti. Dovoljno je poslušati singlove koje su dečki do sada, svatko na svoj prepoznatljiv način, predstavili publici.

Suprotno stereotipima, ekipa je pokazala kako je njihovo prijateljstvo put do uspjeha na glazbenoj sceni. Ljubav prema glazbi i Hit Records bila je spona koja ih je povezala, a na prvu su kako se kaže, međusobno kliknuli, a takav odnos nastavljaju graditi svakoga dan.

Druženje, izlasci, sportske aktivnosti, igranje nogometa, vježbanje u Orlandu Fitu, zajednička gostovanja i snimanja, te najbitnije, bezrezervna podrška, ono je što obilježava njihov put prema uspjehu.

Svjetla najvećih pozornica već su osjetili zahvaljujući podršci Tonyja Cetinskog koji ih poziva kao goste na svoje koncerte. Da dečki zajedno kroče prema vrhu scene, svjedoče i njihova česta zajednička putovanja, ali i brojna medijska gostovanja.

Upravo su legendardni skladatelj Miroslav Rus i Tony Cetinski, prigodnim videom puštenim u spomenutoj emisiji, na poseban način pokazali koliko cijene, podržavaju i vjeruju u uspjeh Davida, Marka i Jure.

Cjelokupnu snimku emisije možete pogledati ovdje, a pojedinačne nastupe Davida, Marka i Jure na Youtube kalanalu HRT-a .

Prigodu da uživo čujete Davida Temelkova i njegov aktualni hit 'Ljubavi', Marka Kutlića i njegove 'Usne tvoje' i Juru Brkljaču u izvedbi aktualne uspješnice 'Ona me vuče', imate već ove subote 21.04. od 10 sati u zagrebačkoj Bogovićevoj ulici u Novoj ploči, a sve u sklopu obilježavanja ovogodišnjeg Dana prodavaonica ploča.

Foto: Hit Produkcija, Hrvoje Banić

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
 1. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

  HALID BEŠLIĆ - BEST OF  

 2. IVAN ZAK - SVE SI MOJE

  IVAN ZAK - SVE SI MOJE  

 3. NEMA BOLJEG 1

  NEMA BOLJEG 1  

 4. PRAVILA IGRE - NEBO NA MOJOJ STRANI

  PRAVILA IGRE - NEBO NA MOJOJ STRANI  

 5. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

  ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  

 6. UČITELJICE - LUDA KUĆA

  UČITELJICE - LUDA KUĆA  

 7. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

  KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

 8. NEDA UKRADEN - TERAPIJA

  NEDA UKRADEN - TERAPIJA  

 9. DORIS DRAGOVIĆ - DORIS SPALADIUM ARENA

  DORIS DRAGOVIĆ - DORIS SPALADIUM ARENA  

 10. HARI RONČEVIĆ - DA NAPIŠEŠ NA NEBU

  HARI RONČEVIĆ - DA NAPIŠEŠ NA NEBU

Top 10 najprodavanijih
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T