Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2018-05-29

Ona je 'Za ljubav stvorena' - Lusha predstavlja novu pjesmu i video spot!

Mali dio svojih mogućnosti, dočarala nam je singlovima 'Suze crne boje', 'Nema grijeha u ljubavi' i 'Sva ova ljubav', a sada je odlučila zabljesnuti.

Vedra, nasmijana, mlada, ali prije svega talentirana, Lusha, predstavlja novi singl i video spot 'Za ljubav stvorena'.

Pjesma je ilustracija nečega, svima jako dobro poznatog, razmišljanja nakon ljubavnog brodoloma. Pouka se krije između stihova ‘Sad kad ti ne trebam, i kad hodam sama u sjeni’, a refren simulira onu borbu koja se javlja u takvim trenucima.

…'Odlazim još ovu noć dok ne svane jutro
Priznajem da dio mene ostaje
Ali znam da ti nisam smjela reć’ što osjećam sad
Ma pusti ili daj posljednji znak'…

Tekst, glazba i aranžman ove iznimno emotivne pjesme, djelo su Josipa Šukera iz ekipe Hit Produkcije, koji ujedno stoji i iza video spota.

Za ljubav stvorena’ nastala je doslovno preko noći, nakon jednog razgovora s Josipom. Kliknuli smo iste sekunde, a vrlo brzo nastala je zajednička vizija. Već par sati poslije tog razgovora, nazvao me i otpjevušio mi refren, a sljedeći dan, dočekao me i mail s kompletnom demo snimkom te predloškom za aranžman. Ipak kad se s nekim pogodiš jednostavno odmah kreneš u realizaciju i ne propuštaš priliku. Tijekom produkcije, u studiju Hit Recordsa, čuo nas je i Miroslav Rus, koji je nesebično sa nekoliko odličnih ideja, ‘začinio’ cijelu priču.’, istaknula je Lusha.

Romantikom nabijenu pjesmu, ekipa je uspjela prenijeti i na video spot, koji možete pogledati na https://youtu.be/lPRGNm7RAyc, a sniman je u noćnim satima, na pustim zagrebačkim ulicama, ali i predivnom Gornjem gradu.

‘Spot je nastao u sklopu Hit Produkcije. Odlučili smo, radi autentičnosti da Josip vodi i taj dio, no složili smo ekipu od dvanaest ljudi, kako bi ostvarili ideju koju sam imala, da spot bude plesnog karaktera. I uspjeli smo. Koreografiju je složio talentirani Mario Jukić kojeg sam sasvim slučajno dobila kao prijedlog da bi mogao plesat u spotu i stvarno nakon par pogleda njegovog rada definitivno je to bila ljubav na prvi pogled. Na snimanju je sudjelovala i ekipa MPA, Akademije glazbene produkcije, te smo se na sceni definitivno dobro zabavili.’

‘Bilo je zanimljivo snimati gradom u satima nakon ponoći. Toliko romantike na jednom mjestu, a ulice i parkovi bili su pusti za dočarati one prave ljubavne trenutke.’, kazala je Lusha.

Poseban doprinos novoj Lushinoj glazbenoj priči ‘Za ljubav stvorena’, kao i emocijama koje se kriju u njoj, svojim su notama pružili i instrumentalisti Mia Dugandžić Marić i Emanuel Pavon.

‘Odmah kako sam upoznao Lushu, našli smo se u temama glazbe i inspiracije. Brzo smo kliknuli i  kroz par sati nakon razgovora, ‘autor’ u meni je proradio, te sam imao cijelu pjesmu u glavi. Ta ista inspiracija natjerala me da napravim aranžman i produkciju, a poslije i snimim video spot. Tijekom samog snimanja, pomogao nam je i Miroslav Rus, kojemu se ovim putem zahvaljujem na svakom savjetu. Uz ekipu Hit produkcije i vanjskih suradnika, spomenuti spot uspješno je snimljen, a usput smo se dobro i zabavili, te se nadam da će se publici svidjeti ono što smo napravili., kazao je redatelj Josip Šuker

Autor glazbe: Josip Šuker
Autor teksta: Josip Šuker
Autor aranžmana: Josip Šuker
Glazbeni producent: Josip Šuker
Tonski snimatelj: Josip Šuker

Video: Hit Produkcija
Redatelj: Josip Šuker
Foto: Hit Produkcija 

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
 1. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

  HALID BEŠLIĆ - BEST OF  

 2. IVAN ZAK - SVE SI MOJE

  IVAN ZAK - SVE SI MOJE  

 3. NEMA BOLJEG 1

  NEMA BOLJEG 1  

 4. PRAVILA IGRE - NEBO NA MOJOJ STRANI

  PRAVILA IGRE - NEBO NA MOJOJ STRANI  

 5. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

  ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  

 6. UČITELJICE - LUDA KUĆA

  UČITELJICE - LUDA KUĆA  

 7. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

  KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

 8. NEDA UKRADEN - TERAPIJA

  NEDA UKRADEN - TERAPIJA  

 9. DORIS DRAGOVIĆ - DORIS SPALADIUM ARENA

  DORIS DRAGOVIĆ - DORIS SPALADIUM ARENA  

 10. HARI RONČEVIĆ - DA NAPIŠEŠ NA NEBU

  HARI RONČEVIĆ - DA NAPIŠEŠ NA NEBU

Top 10 najprodavanijih
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T