Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2018-06-27

Glazbeno-ljubavni par D'Knock & Jay poručuju 'Ljubav najbolje zna'!

Darko Juranović D'Knock, glazbeni producent koji je surađivao s renomiranim imenima hrvatske i inozemne glazbene scene, sa svojom zaručnicom Jelenom Majić Jay predstavlja drugi zajednički singl 'Ljubav najbolje zna'. Jelena je na glazbenoj sceni prisutna dugi niz godina kao bivši prateći vokal brojnih hrvatskih i regionalnih glazbenih zvijezda.

Nakon prvog singla 'Jedan dan', koji je nastao spontano na jednom od njihovih putovanja, D'Knock i Jay nisu se nadali takvom uspjehu, što ih je ponukalo da nastave dalje sa svojim glazbenim radom prenoseći ono što ih je spojilo, a to je ljubav prema glazbi. Ne kriju da su ih reakcije ljudi potaknule da brojne beatove, melodije i vokalne dionice koje su napravili tijekom godina izvuku iz ladice i zaokruže u glazbenu priču.

"Ljubav najbolje zna', sukus je naših glazbenih razmišljanja i ljubavi prema glazbi, kojom dočaravamo našu životnu priču. Sve o čemu pjevamo u pjesmi, to i živimo. Od trenutka kad smo se spojili, počeli smo se kreativno nadopunjavati. U međuvremenu se puno toga posložilo, te smo osjetili da je došlo pravo vrijeme da to podijelimo i s publikom. Volimo kombinirati različite stilove i polako stvaramo svoj glazbeni izričaj.', istaknuli su Jay i D'Knock.

'Ljubav najbolje zna' nastavak je njihovog prvog singla, na koji se stilski i naslanja, čvrsti hip hop beat, u kombinaciji s live instrumentima, pop/r'n'b pjevanjem i D'Knockovom rep dionicom.

Energičnu pjesmu, prati isto takav video spot, čiju režiju i video potpisuju sama Jay i D'Knock, a sniman je na atraktivnim lokacijama u Budimpešti i Zagrebu. Cijela ekipa, pritom se odlično zabavila, jer ističu vole putovati, istraživati nove lokacije i pritom dobro 'tulumariti' i pojesti. Cijelo snimanje pratilo je i bezbroj zanimljivih situacija.

'Snimamo kadrove u jednoj zagrebačkoj garaži u 2 sata ujutro, misleći - super, nema žive duše, možemo sad opušteno snimati što god hoćemo. I tako tijekom nekoliko sati, mi se totalno opustili s frendovima, zezali se, trčali, vrtili se, ponavljali pjevačke scene 100 puta i kad smo završili sa snimanjem, dođem platiti parking i skužim da su dečki na blagajni cijelu noć imali "live stream" preko video nadzora, te da su umirali od smijeha na naše budalaštine. Bar im nije bilo dosadno.', kazala je Jay.

'Kao i sva naša putovanja ili snimanja, i ovo je bila još jedna "D'Knock & Jay ludorija", iako na snimci to sve izgleda "ispeglano". Primjerice, oko pola jedan ujutro, gase se svjetla legendarnog Chain Brigdea u Budimpešti, koji je poznat po svom spektakularnom osvjetljenju. Jelena i ja se šećemo mostom s full opremom za snimanje i skužimo da je ostalo još samo 5 minuta do gašenja rasvjete. Uzimam kameru i doslovno počnem trčati po sredini mosta, simulirajući kadar vožnje kroz most. Zamislite scenu - prestravljena Jelena vrišti na dijelu za pješake, a ja čekam da prođu automobili i kao luđak trčim po cesti s kamerom. Pretrčao sam cijeli Chain Bridge. Ipak smo ostali još jednu noć, pa smo dodatno snimili te scene iz auta, no ovu anegdotu ćemo zasigurno pamtiti.', poručio je D'Knock.

Kako izgleda finalni rezultat, odnosno što 'Ljubav najbolje zna' u izvedbi D'Knock & Jay, pogledajte na https://youtu.be/BLQXkq5xkiA.

Autor glazbe: Darko Juranović D'Knock/Jelena Majić Jay/Andrew Williams
Autor teksta: Darko Juranović D'Knock/Jelena Majić Jay
Glazbeni producent: Darko Juranović D'Knock
Autor aranžmana: Darko Juranović D'Knock
Tonski snimatelj: Darko Juranović D'Knock
Mix i mastering: Darko Juranović D'Knock
Produkcija i režija video spota: JMJ Factory (Jelena Majić & Darko Juranović)

Foto: D'Knock Production

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
 1. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

  HALID BEŠLIĆ - BEST OF  

 2. IVAN ZAK - SVE SI MOJE

  IVAN ZAK - SVE SI MOJE  

 3. NEMA BOLJEG 1

  NEMA BOLJEG 1  

 4. PRAVILA IGRE - NEBO NA MOJOJ STRANI

  PRAVILA IGRE - NEBO NA MOJOJ STRANI  

 5. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

  ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  

 6. UČITELJICE - LUDA KUĆA

  UČITELJICE - LUDA KUĆA  

 7. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

  KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

 8. NEDA UKRADEN - TERAPIJA

  NEDA UKRADEN - TERAPIJA  

 9. DORIS DRAGOVIĆ - DORIS SPALADIUM ARENA

  DORIS DRAGOVIĆ - DORIS SPALADIUM ARENA  

 10. HARI RONČEVIĆ - DA NAPIŠEŠ NA NEBU

  HARI RONČEVIĆ - DA NAPIŠEŠ NA NEBU

Top 10 najprodavanijih
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T