Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2018-08-07

'Kao u snu' i 'General bez činova' Tonyja Cetinskog, 'okitile' se posebnim nagradama!

Da je ovo godina Tonyja Cetinskog, već je odavno poznato. Prepuni koncertni raspored, publika koja ga vjerno prati sve ove godine, novi studijski najprodavaniji album ‘Kao u snu’, koji je nedavno ‘osvanuo’ i u posebnom limitiranom LP izdanju, samo su mali dio onoga što je iza Tonyja proteklih mjeseci.

Dva nezaboravna koncerta, koja je Tony održao, u rodnom Rovinju i Opatiji, samo su šlag na cijelu glazbenu tortu, koju je pjevač pripremio za svoje obožavatelje.

Svemu ovome došla su još dva posebna priznanja od strane struke, ali i publike.

Naime sa novog albuma, istoimena pjesma ‘Kao u snu’, te aktualna ‘General bez činova’, u potpunosti su osvojile radijski eter, a ovih dana ‘okitile’ su se nagradama.

Skladba ‘Kao u snu’ nagrađena je za Hit ožujka, a ‘General bez činova’ za Hit lipnja, na Drugom programu Hrvatskog radija, predvođenim poznatim glazbenim radijskim urednikom Zlatkom Turkaljem.

‘Kao što sam više puta naglašavao, prilikom izlaska albuma, za isti sam najodgovorniji više nego ikada na svim prijašnjim albumima, kao izvršni producent.
Zahvaljujem se svim suradnicima. Produkciju i aranžmane radili su Elvis Stanić, Filip Gjud, Marko Vojvodić i Igor Ivanović.
Kao što sam rekao na početku sam sam najodgovorniji za sve, uspjehe, neuspjehe, a kako je krenulo za sada, nižemo samo uspjehe.
Hvala Hrvatskom radiju, uredniku Zlatku Turkalju i svima koji su glasali, ali i mojem bendu, koji je sve to odsvirao, kao i autorima – Aleksandra Milutinović i Amil Lojo.
Još jednom hvala svima, koji su radili na albumu i naravno mojoj diskografskoj kući, obitelji Hit Records.’, kazao je Tony

Nakon odličnih koncerata prije nekoliko dana u Čakovcu u sklopu Porcijunkulova, te na bazenu Ilirija u Biogradu na moru, vrijeme između ljetnih natupa Tony će iskoristiti i za odmor, a sve najveće hitove uživo možete čuti, na idućim koncertima, 11.08. Bumbarska fešta, Vodnjan i  17.08. u Strumici, Makedonija.

Foto: Privatni album Tony Cetinski

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
 1. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

  HALID BEŠLIĆ - BEST OF  

 2. IVAN ZAK - SVE SI MOJE

  IVAN ZAK - SVE SI MOJE  

 3. NEMA BOLJEG 1

  NEMA BOLJEG 1  

 4. PRAVILA IGRE - NEBO NA MOJOJ STRANI

  PRAVILA IGRE - NEBO NA MOJOJ STRANI  

 5. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

  ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  

 6. UČITELJICE - LUDA KUĆA

  UČITELJICE - LUDA KUĆA  

 7. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

  KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

 8. NEDA UKRADEN - TERAPIJA

  NEDA UKRADEN - TERAPIJA  

 9. DORIS DRAGOVIĆ - DORIS SPALADIUM ARENA

  DORIS DRAGOVIĆ - DORIS SPALADIUM ARENA  

 10. HARI RONČEVIĆ - DA NAPIŠEŠ NA NEBU

  HARI RONČEVIĆ - DA NAPIŠEŠ NA NEBU

Top 10 najprodavanijih
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T