Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2018-11-15

Sandi Cenov iz glazbe u lov na rally trofeje!

Ostvariti dječje snove ideal je svih nas. Kada to uspijemo, nitko sretniji. Upravo to pošlo je za rukom glazbeniku, koji je autor nekih od najljepših ljubavnih stihova, osvjedočeni romantičar, ali i veliki ljubitelj svijeta oktana, motora i automobila.

Sandija Cenova uskoro ćemo gledati u sasvim novoj ulozi, rally vozača. Nije riječ o tek promotivnom triku, mjestu suvozača ili turističkoj vožnji. Sandi će se službeno natjecati na najcijenjenijoj i najprestižnijoj međunarodnoj oktanskoj manifestaciji 'Rally Show Santa Domenica', u Svetoj Nedelji.

Šodericom Savršćak, Sandi će 'juriti' automobilom Mitsubishi Lancer Evo IX, u najljepšem društvu, jedne od najboljih domaćih rally vozačiča, Lane Sutlović, koja će mu biti suvozač.

Dvojac će, prvenstveno Sandi, iskustvo, uzbuđenje, zašto ne, možda i mjesto među najboljima, tražiti narednog vikenda, 23. do 25.11.2018., kada će se i održati najveći i najposjećeniji rally show na ovim prostorima.

'Ovo je jedna od stvari o kojima sam od djetinjstva sanjao, jednostavno ispunjenje dječjih snova. Nekako se poklopilo da sam ovo ljeto upoznao ekipu koja živi rally, i među njima je Lana Sutlović, druga najuspješnija žena u domaćem rallyju, koja mi je pokazala kako stvari funkcioniraju. Meni je najvažnija nova informacija bila da se rally može voziti i sa iznajmljenim automobilom, pa ovim putem zahvaljujem i sponzorima, što ću ostvariti svoj san. Cijeli sam pod dojmom jučerašnjeg testiranja automobila s kojim ćemo se natjecati, po sličnoj podlozi kao u Svetoj Nedelji, i mogu samo reći da sam oduševljen, ništa se ne može usporediti sa vožnjom pravog sportskog automobila, to je dimenzija za sebe.', istaknuo je ovom prigodom Sandi.

Adrenalin ga kaže, 'puca na najjače', a ne krije ni očekivanja od trodnevnog oktanskog cirkusa u Svetoj Nedelji, kojem ne mogu odoljeti ni svjetski poznati europski vozači, dok je domaćim posadama to prigoda za dokazivanje, 'Očekujem da se dobro zabavim, ali i da vidim koliko možemo biti brzi. Jer kao i svi, kad smo gledatelji, mislimo, nije to ništa, mogu i ja to, ali kad sjedneš za upravljač, stvari se drastično mijenjaju. Istodobno, ovaj termin rallyja mi je super došao, jer mi je dvanaesti mjesec prepun poslovnih obveza, pa nakon ovoga mogu sretan i sa veseljem dočekati advenstke glazbene čarolije.'

Kako će se Sandi Cenov uz podršku Lane Sutlović snaći na Rally Showu Santa Domenica, i znači li ovo uz već poznatu odličnu glazbenu i još jednu novu karijeru, ostaje nam za vidjeti.

Foto: Privatni album Sandi Cenov

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
 1. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

  HALID BEŠLIĆ - BEST OF  

 2. IVAN ZAK - SVE SI MOJE

  IVAN ZAK - SVE SI MOJE  

 3. NEMA BOLJEG 1

  NEMA BOLJEG 1  

 4. PRAVILA IGRE - NEBO NA MOJOJ STRANI

  PRAVILA IGRE - NEBO NA MOJOJ STRANI  

 5. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

  ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  

 6. UČITELJICE - LUDA KUĆA

  UČITELJICE - LUDA KUĆA  

 7. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

  KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

 8. NEDA UKRADEN - TERAPIJA

  NEDA UKRADEN - TERAPIJA  

 9. DORIS DRAGOVIĆ - DORIS SPALADIUM ARENA

  DORIS DRAGOVIĆ - DORIS SPALADIUM ARENA  

 10. HARI RONČEVIĆ - DA NAPIŠEŠ NA NEBU

  HARI RONČEVIĆ - DA NAPIŠEŠ NA NEBU

Top 10 najprodavanijih
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T