Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2018-11-26

Ludi koncertni vikend i rekordnih pet biseva Tonyja Cetinskog u Dalmaciji!

Vikend za nama, bio je u znaku jednog jedinog Tonyja Cetinskog. Da se Dalmacija i poznati pjevač javno vole, to je već svima dobro poznato, a ovih dana još je jednom potvrđeno.

Publika svih generacija sa velikim nestrpljenjem dočekala je Tonyja, koji je ponovno oduševio svojom neiscrpnom energijom.

Prvi na redu bio je Split, točnije Central the Club. Da je spomenuti prostor, bio premali za sve obožavatelje, bilo je jasno od početka, a onda je krenulo pravo ludilo. Nizali su se hitovi jedan za drugim, a atmosfera je postajala sve zagrijanija.

Glazbeni velemajstor u nekoliko navrata istaknuo je kako će ovu čarobnu večer pamtiti još dugo, a ne sumnjamo kako su isto mišljenje imali i njegovi gosti, dok reakcije splitske publike možete pogledati u videu.

Na pozornici Centrala, uz Tonyja je nastupio i Marko Kutlić, sa kojim je publika u jedan glas od početka do kraja pjevala njegove pjesme.

Da su te večeri najviše uživale pripadnice ljepšeg spola, potvrdilo se i nastupom drugog omiljenog gosta, Davida Temelkova, a kako je to izgledalo možete vidjeti ovdje.

Odličnog raspoloženja i izrazito pozitivnog duha, nakon Splita, ekipa je sutradan krenula put Zadra, gdje ih je čekao dobro poznati ugođaj Arsenala. I za ovaj koncert tražila se ulaznica više, a kako i ne bi, kada svi jako dobro pamte prošlogodišnji nastup.

Samim izlaskom na pozornicu, bilo je jasno kako će se Tony na najljepši mogući način odužiti tamošnjoj publici.

Gotovo trosatni show, bio je prekratak za glazbenu retrospektivu tridesetogodišnje karijere, protkane najvećim uspješnicama. Tonyjevi gosti, David Temelkov i Marko Kutlić, u Arsenalu zasjali su u punom sjaju, što je publika itekako prepoznala, ali i nagradila. I ovi nastupi potvrdili su zašto su dečki, jedni od najtraženijih mladih glazbenika.

Pet izlazaka na bis, nevjerojatna atmosfera i velika količina ljubavi, tek su mali dio te zadarske večeri, koju Tony, na traženje obožavatelja, jednostavno nije mogao privesti kraju.
Uostalom, kako je sve skupa izgledalo, pogledajte OVDJE.

Prije posljednjeg, po mnogima najljepšeg mjeseca u godini i novih nastupa, Tony će nekoliko dana pred sobom iskoristiti za zasluženi odmor i punjenje baterija.

Foto: Jan Humski

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
 1. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

  HALID BEŠLIĆ - BEST OF  

 2. IVAN ZAK - SVE SI MOJE

  IVAN ZAK - SVE SI MOJE  

 3. NEMA BOLJEG 1

  NEMA BOLJEG 1  

 4. PRAVILA IGRE - NEBO NA MOJOJ STRANI

  PRAVILA IGRE - NEBO NA MOJOJ STRANI  

 5. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

  ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  

 6. UČITELJICE - LUDA KUĆA

  UČITELJICE - LUDA KUĆA  

 7. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

  KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

 8. NEDA UKRADEN - TERAPIJA

  NEDA UKRADEN - TERAPIJA  

 9. DORIS DRAGOVIĆ - DORIS SPALADIUM ARENA

  DORIS DRAGOVIĆ - DORIS SPALADIUM ARENA  

 10. HARI RONČEVIĆ - DA NAPIŠEŠ NA NEBU

  HARI RONČEVIĆ - DA NAPIŠEŠ NA NEBU

Top 10 najprodavanijih
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T