Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2019-09-20

Tony Cetinski i prijatelji ljubavlju očarali Ljubljanu i prepune Križanke!

Na jednom mjestu okupiti četiri najbolja i najraznovrsnija glazbenika mogu samo najbolji.

Upravo to pošlo je za rukom jedinstvenom Tonyju Cetinskom u Ljubljani. Na koncertu pod nazivom Tony i prijatelji, u sklopu turneje #samoljubav, prepune Križanke uživale su u večeri koju je teško opisati riječima.

Već je svima poznat glazbeni show, koji Tony zajedno sa svojom ekipom radi, zbog čega je #samoljubav prerasla iz regionalne, u svjetsku priču.

Sve to sinoć podigao je na novu razinu, ugostivši Ninu Badrić i Ivana Zaka, ali i jednog od najistaknutijih predstavnika nove glazbene scene, Juru Brkljaču.

Ljubav slovenskih fanova i Tonyja, traje već godinama, ali u Križankama je dobila predivan nastavak, kakav i zaslužuje. Poseban ambijent, bio je odlična 'kulisa' za gotovo trosatnu glazbenu euforiju, a publika je sa svojim idolima cijelo vrijeme, pjevala, plesala i 'disala' kao jedno.

Malo je reći kako je Tony svojim izvedbama i tridesetogodišnjim presjekom karijere, gotovo 'raspametio' obožavatelje, koji su stvorili atmosferu za pamćenje. Od najemotivnijih, do trenutaka kada je svojim šalama i duhovitošću, nasmijao sve prisutne.

Samim izlaskom na pozornicu, publika je pljeskom dočekala, izvanserijsku glazbenicu i prije svega dugogodišnju prijateljicu, Ninu Badrić, koja je sa njime otpjevala pjesmu 'Ja sam zaljubljen'. Sve prisutne počastila je još jednom izvanrednom izvedbom, svojeg velikog hita 'Dani i godine', a malo je reći kako su fanovi bili i više nego oduševljeni nastupom ove glazbene dive.

Još jedan od posebnih trenutaka bio je kada se Tonyju na pozornici pridružio Ivan Zak. Zajedno sa jednim od najtraženijih pjevača, iznimnim kantautorom, Tony je otpjevao svoju uspješnicu 'Tebe ne bih mijenjao'. Kombinacija je to, koju je svakako vrijedilo poslušati. Sam Ivan zahvalio se Tonyju na pozivu, a za kraj svojeg nastupa otpjevao je pjesmu 'Sama', koja slovi za jednu od njegovih najljepših balada.

Ljubljana je imala posebno zadovoljstvo vidjeti i uživo čuti jednog od najuspješnijih glazbenika nove scene. Jure Brkljača, čest je gost Tonyjevih koncerata, a odlične reakcije publike niti ovoga puta nisu izostale. Posebno je sve navedeno došlo do izražaja, kada je Jure sa Tonyjem otpjevao duet 'Morski vuk', koji je publiku rasplesao do kraja.

Najljepša slika koju je Tony, ali i publika ponijela sa sinoćnjeg koncerta, je večer prepuna emocija i odlične energije, ali i dva povratka na pozornicu prepunih Križanki.

Foto: Mario Draušnik

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
 1. IVAN ZAK - MILION

  IVAN ZAK - MILION  

 2. MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI

  MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI  

 3. DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS

  DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS  

 4. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

  ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  

 5. PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA

  PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA  

 6. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

  KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

 7. BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO

  BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO  

 8. KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA

  KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA  

 9. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

  HALID BEŠLIĆ - BEST OF  

 10. ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

  ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

Top 10 najprodavanijih
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T