Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2019-10-02

'Samo ljubav' Marka Kutlića, hit kolovoza za nagradu Cesarica!

Marko Kutlić nastavlja živjeti svoj glazbeni san. Nakon što je najavio prvi samostalni zagrebački koncert, u Tvornici kulture 23.11.2019., za koji su ulaznice već u prodaji, putem sustava eventim, novo priznanje sletjelo je na njegovu adresu.

Jedan od najperspektivnijih i najtraženijih pjevača, predvodnik nove glazbene scene, za pjesmu 'Samo ljubav', dobitnik je nagrade Cesarica za mjesec kolovoz, a time je ušao i u finale izbora, za hit godine.

Skladba, koju autorski potpisuju Marko Vojvodić i Igor Ivanović tako je još jednom potvrdila svoju vrijednost, što su prepoznali publika i struka, a njome je podsjetimo već osvojio nagradu na Splitskom festivalu.

Zadovoljstvo rezultatom te podrškom publike i struke, nije krio ni sam Marko, 'Jako sam počašćen i sretan što je moja pjesma “Samo ljubav”, koja je izašla u moru pjesama, uspjela pronaći put do srca publike, a i struke, te osvojila dvije za mene potpuno neočekivane nagrade. Jednu nagradu struke za najboljeg debitanta ovogodišnjeg Splitskog festivala, a sada i nagradu publike Cesaricu za mjesec kolovoz. Hvala svakome tko sluša moju glazbu i prepozanje rad i trud, koji ulažem u svaku pjesmu zajedno sa svojim timom.'

Novi je ovo vjetar u leđa i potvrda vrijednosti prve dvije godine Markove samostalne karijere, obilježene uspjesima, nagradama struke i publike, i ono najvažnije hit pjesmama. Krenuvši od prvog singla 'Srce se spasilo', preko 'U kapi tvoje ljubavi', dueta s Nelom 'U zagrljaju spašeni', pa do aktualne 'Sreća', Markove pjesme među najemitiranijima su u eteru, a stalno se nalaze u vrhovima radijskih i televizijskih top lista. Trenutno su dvije njegove pjesme, na nacionalnoj HR top 40 listi, čime se malo tko može pohvaliti.

Sve to rezultat je konstantnog i kreativnog rada, kako bi bio što bolji i atraktivniji. Publika, posebno njen ženski dio, to prepoznaje i nagrađuje.

Hit Records čestita Marku Kutliću na nagradi!

Vidimo se na koncertu u Tvornici 23.11..Ulaznice su u prodaji putem sustava Eventim, https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/marko-kutlic-zagreb-tvornica-kulture-1153409/performance.html.

 

Foto: Martina Alpeza

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
  1. IVAN ZAK - MILION

    IVAN ZAK - MILION  





  2. MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI

    MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI  





  3. DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS

    DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS  





  4. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

    ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  





  5. PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA

    PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA  





  6. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

    KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA





  7. BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO

    BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO  





  8. KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA

    KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA  





  9. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

    HALID BEŠLIĆ - BEST OF  





  10. ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

    ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM





Top 10 najprodavanijih
No event in the calendar
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T