Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2020-02-03

'Tvoje tijelo Iva', najintimnija i najosobnija pjesma Borisa Rogoznice!

Glazbenik koji je oduvijek skromno i nenametljivo slijedio svoje snove i u konačnici ih ostvario, predstavlja novu pjesmu.

'Tvoje tijelo Iva', najosobnija je pjesma Borisa Rogoznice, koja nam dolazi sa njegovog albuma prvijenca 'Izgubljeno / nađeno'.

Nakon posljednjih skladbi, koje je realizirao sa ekipom uspješnih suradnika, ovo je ponovno u potpunosti Borisova autorska skladba, u kojoj je njegova osobnost i kreativnost došla u prvi plan. Sve skupa aranžmanom i produkcijom, upotpunio je Ante Gelo.

Boris pritom ne krije, kako je 'Tvoje tijelo Iva' posebna, jer ju je godinama, strpljivo stvarao i 'nadograđivao', 'Ova pjesma mi puno znači. Najintimnija i najosobnija od svih koje sam napisao. Dvanaest godina sam je pisao. Milijun verzija i riječi sam izmjenio, dok nisam došao do ovoga, da sam zadovoljan. Toliko mi je bilo potrebno da je realiziram i da izrazim sve ono što sam želio. Dvanaest godina stvaranja, pretočenih u pet minuta pjesme. Imajte to na umu kada je slušate.'!

Kako zvuči Borisovih pet minuta istine, poslušajte na YouTube kanalu Hit Recordsa https://youtu.be/GvCqLUUNxOM

Kao što smo spomenuli 'Tvoje tijelo Iva', novi je singl s Borisovog aktualnog albuma 'Izgubljeno / nađeno'. Kroz jedanaest pjesama, vodi nas na jednostavno, ali istovremeno pozitivno, razigrano i veselo glazbeno putovanje, protkano njegovim prepoznatljivim stilom.

Od svojih prvih početaka, Boris je uvijek isticao kako je glazba njegova velika ljubav, koju svakodnevno iskreno živi. U stvaranju novih pjesama, zajedno sa svojim suradnicima, uvijek misli na publiku, koja ga vjerno prati na svakom koraku, njegov je najbolji kritičar, ali i vjetar u leđa koji ga dodatno motivira.

Slušate li 'Neponovljiva', 'Rastvorio bi more', 'Samo me ljubi', 'O čemu razmišljaš u snu', 'Sve grijehe piši na mene' ili aktualnu 'Tvoje tijelo Iva', poruka je jasna, a sve skladbe protkane su iskrenim emocijama.

Album 'Izgubljeno / nađeno' Borisa Rogoznice, potražite u svim boljim prodavaonicama nosača zvuka, prodavaonicama dm-a, kao i online na http://www.hitmusicbox.com/albumi-detalji-8748

Autor glazbe: Boris Rogoznica
Autor teksta: Boris Rogoznica
Autor aranžmana: Ante Gelo
Glazbeni producent: Ante Gelo
Tonski snimatelj: Ante Gelo
Mix i master: Goran Kovačić

Foto: Duje Miliša

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
 1. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

  HALID BEŠLIĆ - BEST OF  

 2. IVAN ZAK - SVE SI MOJE

  IVAN ZAK - SVE SI MOJE  

 3. NEMA BOLJEG 1

  NEMA BOLJEG 1  

 4. PRAVILA IGRE - NEBO NA MOJOJ STRANI

  PRAVILA IGRE - NEBO NA MOJOJ STRANI  

 5. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

  ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  

 6. UČITELJICE - LUDA KUĆA

  UČITELJICE - LUDA KUĆA  

 7. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

  KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

 8. NEDA UKRADEN - TERAPIJA

  NEDA UKRADEN - TERAPIJA  

 9. DORIS DRAGOVIĆ - DORIS SPALADIUM ARENA

  DORIS DRAGOVIĆ - DORIS SPALADIUM ARENA  

 10. HARI RONČEVIĆ - DA NAPIŠEŠ NA NEBU

  HARI RONČEVIĆ - DA NAPIŠEŠ NA NEBU

Top 10 najprodavanijih
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T