Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2010-04-15

Koncert Željka Samardžića 17.04.2010. Gradska Arena Zenica!

Željko Samardžić 17. travnja nastupiti će u Gradskoj Areni u Zenici! Organizator koncerta je BM radio Zenica koji ovim solističkim koncertom Željka Samardžića obilježava 13-ti rođendan. Željko Samardžić u Zenicu dovodi kompletan orkestar sa puhačima, back vokalima, perkusijama i plesnom grupom. Organizator garantira angažman tehnike, zvuka, svjetla i scenskih efekata kakvi su korišteni na Samardžićevim koncertima u beogradskoj Areni, i sarajevskoj Zetri. Svaki kupac ulaznice dobit će i poklon DVD sa snimkom Samardžićevog koncerta iz sarajevske Zetre. Organizator BM Radio Zenica prema realnim procjenama predviđa i upozorava zainteresiranu publiku, na prvom mjestu fanove Željka Samardžića, da požure kupiti ulaznice jer su skoro rasprodane. Ulaznice se mogu kupiti u agencijama BISSTOURS -a u Zenici i Sarajevu, u turističkoj agenciji VTA u Travniku i u prostorijama BM Radija u Zenici. U prodaji su dvije vrste ulaznica i to: "TINEJDŽ" ulaznica za posjetioce starosti do 20 godina po cijeni od 10KM i "SENIOR" ulaznica za posjetioce starije od 19 godina po cijeni od 15KM. Uz ulaznicu kupac dobiva DVD sa snimkom koncerta Željka Samardžića "Ljubavna adresa" Zetra-Sarajevo 31.10.2010. godine, a uz "SENIOR" ulaznicu kupac će dobiti i bon za jedno "gratis" piće.  Cijena VIP ulaznice je 50KM.

Hitovi Željka Samardžića ''9000'', ''Stari lav'', ''Bezobrazno zelene'', ''Golubice'', 15. svibnja čuti će se i u Areni Zagreb, a vjerujemo kako zagrebačka publika nestrpljivo očekuje ovaj koncertni spektakl! Ulaznice za koncert u Areni Zagreb možete kupiti u CD shopu Hit Recordsa, Preradovićeva 12 u Zagrebu po cijeni od 120 kn za parter, 130 kn gornja tribina, 150 kn donja tribina i 150 kn vip parter!

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Izdanja Željka Samardžića ''The Best of'', ali i novi album ''Kojim dobrom moja mila'' potražite u CD shopu Hit Recordsa u Preradovićevoj 12, Zagreb, prodavaonicama dm-a, ali i u svim boljim prodavaonicama nosača zvuka!

U karijeri koja traje više od trideset godina i tijekom koje je izdao 16 nosača zvuka s kojih se uvijek izdvojio poneki hit, Željko Samardžić spada u grupu pjevača koji su dugo i kvalitetno prisutni, kao i rado slušani na prostorima cijele bivše države. Po izdanju albuma ˝Lice ljubavi˝ započinje novu fazu svoje karijere, koja je za korak drugačija i po kvaliteti, kao i po samom stilu pjesama. Da je na pravome putu, pokazao je početak njegove turneje i veliki koncert u rasprodanoj Beogradskoj Areni 8. ožujka 2007. godine, poslije čega slijedi vrlo uspješna, promotivna turneja s više od 22 grada. U brojkama, koje govore i više od riječi, Željko Samardžić je izdao dakle 16 nosača zvuka koje je prodao u 2 500 000 primjeraka. Održao je u dosadašnjoj karijer 1248 koncerata, snimio 16 spotova, osvojio 65 nagrada te imao čak 42 humanitarna nastupa.
Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
 1. IVAN ZAK - MILION

  IVAN ZAK - MILION  

 2. MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI

  MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI  

 3. DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS

  DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS  

 4. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

  ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  

 5. PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA

  PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA  

 6. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

  KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

 7. BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO

  BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO  

 8. KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA

  KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA  

 9. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

  HALID BEŠLIĆ - BEST OF  

 10. ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

  ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

Top 10 najprodavanijih
No event in the calendar
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T