Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2020-05-21

Tony Cetinski, Mia Negovetić, Marko Kutlić i Jure Brkljača na humanitarnom koncertu u Rijeci 29.05.!

Pokazati srce i pomoći onima, kojima je najpotrebnije uvijek je najljepše. Upravo to napraviti će narednog petka 29.5., naši glazbenici u Rijeci.

U velikom finalu ovogodišnje akcije 'Sve za našu djecu', Udruge "Riječko srce", na prigodnom unplugged koncertu na Trgu Riječke rezolucije nastupiti će Tony Cetinski, Mia Negovetić, Marko Kutlić i Jure Brkljača.

Zbog epidemioloških mjera Trg u Rijeci neće biti ispunjen do posljednjeg mjesta, već je riječ o koncertu u posebnoj atmosferi, koja vjerujemo nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Sto pedeset sretnika na sjedećim mjestima, ili oni koji će prijenos koncerta pratiti uživo putem Kanala Ri uživati će u uspješnicama Tonyja, Mie, Marka i Jure. Sve njih ne treba posebno predstavljati, jer riječ je o imenima koja su već svima poznata.

Ovo je ujedno prigoda da nakon dužeg vremena, uživate u live nastupu aktualnog dobitnika Večernjakove ruže za glazbenika godine Tonyja Cetinskog i njegovim brojnim hitovima, uključujući aktualni 'Dom'.

Mia Negovetić uz već poznati repertoar zasigurno će otpjevati pjesmu o sreći, ljubavi i svijetu u kojem nema razloga za tugu 'Bajka', posebno napisanu za humanitarnu akciju 'Sve za našu djecu'.

Pobjednik ovogodišnjeg Zagrebačkog festivala Marko Kutlić, razveseliti će vas pjesmama sa hvaljenog i uspješnog, aktualnog albuma prvijenca 'U kapi tvoje ljubavi', koje su odreda u vrhovima aktualnih top lista.

Novi izvođač godine i dobitnik nagrade Top.HR Music Awards, Jure Brkljača kao i uvijek oduševiti će svojim hitovima, 'Ne postojim kad nisi tu', 'Lipa', 'Hajde nazovi me' ili aktualnim duetom s Tonyjem Cetinskim, pjesmom Miroslava Rusa 'Ovo je istina'.

Podsjetimo još jednom, nakon dužeg vremena, koncert u kojem ćemo svi uživati i napraviti prije svega dobro djelo. Tony Cetinski, Mia Negovetić, Jure Brkljača i Marko Kutlić, petak 29.05. u 20:00 sati, u Rijeci nastup u sklopu završnice humanitarne akcije 'Sve za našu djecu', Udruge "Riječko srce". U akciju se možete uključiti i Vi, gestom koja će sigurni smo pomoći - pozivom na broj 060 9009.

Foto: Boris Štajduhar

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
 1. IVAN ZAK - MILION

  IVAN ZAK - MILION  

 2. MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI

  MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI  

 3. DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS

  DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS  

 4. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

  ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  

 5. PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA

  PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA  

 6. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

  KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

 7. BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO

  BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO  

 8. KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA

  KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA  

 9. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

  HALID BEŠLIĆ - BEST OF  

 10. ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

  ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

Top 10 najprodavanijih
No event in the calendar
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T