Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2020-05-21

Tony Cetinski, Mia Negovetić, Marko Kutlić i Jure Brkljača na humanitarnom koncertu u Rijeci 29.05.!

Pokazati srce i pomoći onima, kojima je najpotrebnije uvijek je najljepše. Upravo to napraviti će narednog petka 29.5., naši glazbenici u Rijeci.

U velikom finalu ovogodišnje akcije 'Sve za našu djecu', Udruge "Riječko srce", na prigodnom unplugged koncertu na Trgu Riječke rezolucije nastupiti će Tony Cetinski, Mia Negovetić, Marko Kutlić i Jure Brkljača.

Zbog epidemioloških mjera Trg u Rijeci neće biti ispunjen do posljednjeg mjesta, već je riječ o koncertu u posebnoj atmosferi, koja vjerujemo nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Sto pedeset sretnika na sjedećim mjestima, ili oni koji će prijenos koncerta pratiti uživo putem Kanala Ri uživati će u uspješnicama Tonyja, Mie, Marka i Jure. Sve njih ne treba posebno predstavljati, jer riječ je o imenima koja su već svima poznata.

Ovo je ujedno prigoda da nakon dužeg vremena, uživate u live nastupu aktualnog dobitnika Večernjakove ruže za glazbenika godine Tonyja Cetinskog i njegovim brojnim hitovima, uključujući aktualni 'Dom'.

Mia Negovetić uz već poznati repertoar zasigurno će otpjevati pjesmu o sreći, ljubavi i svijetu u kojem nema razloga za tugu 'Bajka', posebno napisanu za humanitarnu akciju 'Sve za našu djecu'.

Pobjednik ovogodišnjeg Zagrebačkog festivala Marko Kutlić, razveseliti će vas pjesmama sa hvaljenog i uspješnog, aktualnog albuma prvijenca 'U kapi tvoje ljubavi', koje su odreda u vrhovima aktualnih top lista.

Novi izvođač godine i dobitnik nagrade Top.HR Music Awards, Jure Brkljača kao i uvijek oduševiti će svojim hitovima, 'Ne postojim kad nisi tu', 'Lipa', 'Hajde nazovi me' ili aktualnim duetom s Tonyjem Cetinskim, pjesmom Miroslava Rusa 'Ovo je istina'.

Podsjetimo još jednom, nakon dužeg vremena, koncert u kojem ćemo svi uživati i napraviti prije svega dobro djelo. Tony Cetinski, Mia Negovetić, Jure Brkljača i Marko Kutlić, petak 29.05. u 20:00 sati, u Rijeci nastup u sklopu završnice humanitarne akcije 'Sve za našu djecu', Udruge "Riječko srce". U akciju se možete uključiti i Vi, gestom koja će sigurni smo pomoći - pozivom na broj 060 9009.

Foto: Boris Štajduhar

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
  1. IVAN ZAK - MILION

    IVAN ZAK - MILION  





  2. MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI

    MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI  





  3. DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS

    DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS  





  4. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

    ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  





  5. PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA

    PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA  





  6. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

    KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA





  7. BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO

    BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO  





  8. KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA

    KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA  





  9. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

    HALID BEŠLIĆ - BEST OF  





  10. ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

    ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM





Top 10 najprodavanijih
No event in the calendar
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T