Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2010-03-24

Robert - premijera novog singla "Cipele" sutra na Narodnom radiju!

Sutra 25. ožujka, u emisiji ''Glazbeni show Dalibor Petka'' premijerno će se predstaviti ''Cipele'' novi singl Roberta!

Robert, šarmantni glazbenik zavidna glasa koji zna kako zabaviti publiku predstavit će se javnosti sa novim singlom „Cipele“. Za glazbu i tekst ovog novog singla koji ima potencijal velikog hita zaslužan je Dino Muharemović, dok su aranžman sjajno odradili Franjo Valentić i Emir Mehić!

Podsjetimo, pjevač Robert ima zapažene nasupe na 14. Hrvatskom radijskom festivalu gdje se predstavio sa pjesmom „Te tvoje oči“ za koju je snimljen i video spot. Također, na Požeškom Festivalu 2009. na Večeri pjesme i vina nastupio je sa pjesmom „Srce zauvijek ti pripada“, koja se sjajno zavrtila radijskim eterima. Moramo napomenuti da je Robert ovog mjeseca gostovao na koncertu Crvene jabuke u Splitu i na koncertu organiziranom u sjećanje na Ivicu Šerfezija u Lisinskom.

Uživajte u sutrašnjoj emisiji ''Glazbeni show Dalibora Petka'' i novom singlu „Cipele“, dobro se zabavite uz voditelja Dalibora Petka i ovog perspektivnog mladog pjevača koji slovi kao sinonim za dobru zabavu!

===============================
Robert Čolina rođen je u Paderbornu, u Njemačkoj. Roditelji su mu porijeklom iz Hercegovine, a trenutačno živi na relaciji Darmstadt- Zagreb. Počinje pjevati sa deset godina, nastupa u školskom zboru, folklorom ansamblu, svira gitaru, te uči i prve plesne korake. Završio je nižu glazbenu školu. Sa 16 godina osniva svoj prvi bend, te nastupa na raznim modnim revijama kao maneken i plesač. Zapažen nastup imao je s plesnom grupom „Tribute“ 1990. godine na RTL televiziji sa pjesmom „Thriller“ Michaela Jacksona.
Od 1994. godine jedan kratak period , član je grupe Mate Bulića. Uskoro osniva svoj bend „Boemi“, nakon čega postaje frontmen grupe „Cibalia“ s kojom nastupa po dijaspori. U travnju 2008. godine nastupa na „Hrvatskoj noći“ u Frankfurtu, gdje upoznaje Franju Valentića i Emira Mehića, nakon čega odlučuje nastaviti karijeru u Hrvatskoj gdje snima svoj prvi nosač zvuka.
Ove godine prijavom na 14. Hrvatski Radijski Festival, ulazi među 40 izvođača u zabavnoj kategoriji sa pjesmom Harija Varesanovića „Te tvoje oči“.
Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
 1. IVAN ZAK - MILION

  IVAN ZAK - MILION  

 2. MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI

  MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI  

 3. DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS

  DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS  

 4. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

  ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  

 5. PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA

  PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA  

 6. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

  KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

 7. BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO

  BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO  

 8. KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA

  KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA  

 9. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

  HALID BEŠLIĆ - BEST OF  

 10. ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

  ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

Top 10 najprodavanijih
No event in the calendar
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T