Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2017-03-16

Neda Ukraden blokirala promet i dobila posebno priznanje za doprinos diskografiji!

Kako i priliči najvećima i onima koji su godinama na vrhu glazbene scene, jedinstvena Neda Ukraden promovirala je novo glazbeno izdanje uz crveni tepih, ruže, kao i neizostavan šampanjac i jagode.

U društvu brojnih kolega, prijatelja, obitelji te mnoštva obožavatelja, zbog kojih je u jednom trenutku bio blokiran i promet, Neda je promovirala trostruki cd, sa pedeset najljepših pjesama, koje su se nalazile na njenim najuspješnijim albumima u izdanju Jugotona.

Tom joj je prigodom uručeno i posebno priznanje za izuzetan doprinos diskografiji, jer Neda Ukraden je najtiražnija ženska pjevačica nekadašnjeg Jugotona svih vremena.

'Jednom riječju veliko hvala svima. Bila sam uistinu ugodno iznenađena nagradom. Sve skupa sam jako emotivno doživjela, i zaista sam počašćena što sam dobila jedno takvo priznanje, jer ipak sam sa svojom tadašnjom izdavačkom kućom ostvarila predivne rezultate i snimila pjesme koje su i danas, nakon toliko godina, najveći hitovi.', kazala nam je Neda.

U godini kada slavi dijamantni jubilej, odnosno nevjerovatnih pedeset godina izuzetne karijere, Neda Ukraden, čiji aktualni album 'Terapija' u izdanju Hit Recordsa i pjesme sa njega, i dalje ruše sve rekorde slušanosti, najavljuje i velike koncerte u Zagrebu, Sarajevu i Beogradu.

Prvu prigodu da uživo slušate najveće hitove svoje omiljene pjevačice, imate već u subotu 25.3. u disko klubu Šampion u Domašincu, a do tada pogledajte djelić atmosfere sa nedavnog nastupa u Svetom Križu Začretje https://youtu.be/CXTP1rBdOL8 ili sa spektakularnog koncerta u Areni Armec u Sofiji.

Sve novosti o predstojećim koncertima u Zagrebu, Sarajevu i Beogradu, kojima će obilježiti pedeset godina nevjerovatne karijere, saznajte na službenoj facebook stranici Nede Ukraden ili putem društvenih mreža Hit Recordsa.

Hit Records ovom prigodom čestita Nedi Ukraden na priznanju i želi joj puno sreće u budućim zajedničkim glazbenim projektima.

Foto: Privatni album Nede Ukraden

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
 1. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

  HALID BEŠLIĆ - BEST OF  

 2. IVAN ZAK - SVE SI MOJE

  IVAN ZAK - SVE SI MOJE  

 3. NEMA BOLJEG 1

  NEMA BOLJEG 1  

 4. PRAVILA IGRE - NEBO NA MOJOJ STRANI

  PRAVILA IGRE - NEBO NA MOJOJ STRANI  

 5. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

  ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  

 6. UČITELJICE - LUDA KUĆA

  UČITELJICE - LUDA KUĆA  

 7. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

  KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

 8. NEDA UKRADEN - TERAPIJA

  NEDA UKRADEN - TERAPIJA  

 9. DORIS DRAGOVIĆ - DORIS SPALADIUM ARENA

  DORIS DRAGOVIĆ - DORIS SPALADIUM ARENA  

 10. HARI RONČEVIĆ - DA NAPIŠEŠ NA NEBU

  HARI RONČEVIĆ - DA NAPIŠEŠ NA NEBU

Top 10 najprodavanijih
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T