Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2017-03-31

Upoznajte Tonyja Cetinskog kakvog do sada niste imali prilike vidjeti! - Ne propustite posebno izdanje ovotjednog zabavno-glazbenog showa IN Magazina 'Petkom s Petkom'!

Tony Cetinski rijetko u intervjuima progovara o osobnom životu, posebno o nekim prošlim vremenima. Jedan od najnagrađivanijih glazbenika odlučio je napraviti iznimku i ekskluzivno za kamere zabavno-glazbenog showa IN Magazina 'Petkom s Petkom' Nove TV, progovorio je o svojim glazbenim početcima, ali ne bilo kakvim i onim uobičajenim.

Suprotno stereotipnom mišljenju o njemu, kao super zvijezdi regionalne scene, Tony je pokazao svoju iznimno emocionalnu i osjećajnu stranu, te za gledatelje zavirio duboko u svoju ropotarnicu povijesti iz koje je na vidjelo dana izvukao svoje prve glazbene korake, koje je napravio sa nepunih sedam godina, te stare obiteljske fotografije i snimke.

U emisiji, ekskluzivno uz Tonyja gostuju, otac Mirko Cetinski, baka Milda, kao i profesor glazbene škole u kojoj je Tony naučio prve note, te prijatelji iz djetinjstva provedenog u rodnom Rovinju.

Istodobno, ekipa IN Magazina za Tonyja je pripremila iznimno nezaboravno iznenađenje. Prašina je ovoga puta ekskluzivno skinuta sa pjevačeve domaće zadaće koju je napisao u 2. razredu osnovne škole, a u kojoj po prvi puta najavljuje svoju glazbenu karijeru.

Snove sedmogodišnjaka, njegove želje, strahove ali i dječačka očekivanja, Tony Cetinski, ekskluzivno otkriva u emisiji IN Magazina 'Petkom s Petkom'.

Cijelu priču, dodatno će začiniti i live svirka u studiju, a Tonyju će se pridružiti i trenutno najtraženiji regionalni bend Pravila Igre.

Ovotjedno specijalno izdanje IN Magazina Nove TV, pogledajte u petak 31.3.2017. u 17:25h!

Foto: Privatni album Tony Cetinski

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
 1. Jelena Rozga

  Bižuterija

 2. Toše Proeski

  Best of

 3. Toše Proeski

  The best of 2

 4. Tony Cetinski

  Tony Cetinski Ako to se zove ljubav

 5. Željko Joksimović

  Ljubav

 6. Neda Ukraden

  Radujte se prijatelji

 7. Zlatko Pejaković

  Zlatko 2010

 8. Halid Bešlić

  Halid Bešlić 08

 9. Neda Ukraden

  Na pola puta

 10. Jole

  Odijelo

Top 10 najprodavanijih
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T