Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2019-09-12

Ivan Zak gost Tonyju Cetinskom na koncertu u Križankama, 19.09.!

Poznato je, kako je koncertna turneja #samoljubav, Tonyja Cetinskog izašla iz regionalnih okvira i postala svjetska. Ništa čudno, reklo bi se, kada je zajedno sa svojim bendom, ovu glazbenu priču podignuo, na do sada neviđenu razinu.

Zanos, emocije, energija i atmosfera, u svakom novom gradu, najbolje opisuju, zašto je Tony sve ove godine u vrhu.

#samoljubav za tjedan dana, četvrtak 19.09. od 21h, dobiva zasluženi nastavak. Novi koncert i glazbeni doživljaj, pod nazivom Tony i prijatelji, zakazan vam je u legendarnim Križankama, u Ljubljani!

Uvijek promišljajući, ali i radeći na sebi, da bude bolji i zabavniji, Tony je uz već najavljenu gošću Ninu Badrić, ovoga puta pozvao i jednog posebnog gosta.

Riječ je o njegovom prijatelju, ali prije svega odličnom glazbeniku, te jednom od najslušanijih i najtraženijih kantautora, Ivanu Zaku.

Glazbeno zadovoljstvo, koje će vam ovaj dvojac priuštiti sa pozornice u Križankama, vrlo je lako zamisliti. Ime Ivana Zaka, godinama je jamac odličnih koncerata. Njegove pjesme, redom su hitovi, koji mjesecima vladaju radijskim i televizijskim eterima, te top listama, a nagrade struke i publike, teško je i pobrojati.

Sve u svemu, Ivan će uz Ninu Badrić, na najljepši mogući način, uveličati ovaj po svemu jedinstveni koncertni doživljaj.

I ovim izborom prijatelja, Tony je po tko zna, koji put pokazao kako mu je sreća dijeliti pozornicu sa kolegama, a zadovoljna i nasmijana lica fanova, najveća su mu nagrada svih ovih godina.

Ne propustite stoga još jedan glazbeni spektakl u sklopu koncertne turneje #samoljubav, jer Tony Cetinski, Nina Badrić i Ivan Zak, svaki na svoj način garantiraju vam nezaboravan doživljaj u Križankama, Ljubljani, 19.09. od 21h.

Ulaznica je sve manje, a svoju potražite već danas putem sustava Eventim.si - https://www.eventim.si/si/vstopnice/tony-cetinski-ljubljana-krizanke-1129095/performance.html

 

Foto: Privatni album Ivan Zak

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
 1. IVAN ZAK - MILION

  IVAN ZAK - MILION  

 2. MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI

  MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI  

 3. DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS

  DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS  

 4. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

  ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  

 5. PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA

  PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA  

 6. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

  KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

 7. BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO

  BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO  

 8. KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA

  KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA  

 9. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

  HALID BEŠLIĆ - BEST OF  

 10. ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

  ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

Top 10 najprodavanijih
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T