Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2010-04-12

Spektakularan koncert EL COMBA u Koprivnici!

08. travnja u Sportskoj dvorani u Koprivnici održan je veliki promotivni koncert mariachi sastava El Combo, a ujedno je imao i humanitarnu notu, čiji se cjelokupan prihod prodanih ulaznica donirao za liječenje bolesne djevojčice!

Sastav El Combo prepoznatljiv po zvucima i notama meksičke glazbe, ovom prilikom publici su predstavili pjesme sa novog albuma ''Moj sombrero'' koji je izašao pod okriljem izdavačke kuće Hit Records. Na koncertu je bilo i iznenađenja, pa su se tako El Combu na pozornici pridružili gosti Kvartet Gubec, Adam Končić, Žiga, Vid Balog, Branko Ventek, ali i gošće iz Slovenije Mili, Melita Golob i Dolores.
Publika je imala priliku puna tri sata uživati u pjesmama i glazbi ovog popularnog mariachi sastava, čiji su nastup pohvalili domaći, ali i inozemni gosti.
Sudeći po samim reakcijama koje su izmamili na lica publike, suze i smijeh, odlične atmosfere i zabave nije nedostajalo!

Osnivač sastava Zlatko Lipuš, rekao nam je kako je album ''Moj sombrero'' postigao odličan uspjeh i prihvaćenost kod publike, a sve to im može biti motiv za stvaranje dobrih pjesama, u kojima će njihova publika uživati!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Glazbeni sastav “El Combo” djeluje od 2002. godine. Riječ je o ciljanom osnutku tzv. mariachi glazbenog sastava.“El Combo” svira na izvornim prirodnim instrumentima sa dvije do tri trube, dvije violine, viola, saksofon, klarinet, akustična gitara i bas.

Prema potrebi nastupaju i kao zabavni sastav, te izvode zabavnu glazbu sa klavijaturama, bubnjevima, električnom i bas gitarom, trubom, saksofonom i trombonom.

U sastavu “El Combo” djeluje oko petnaestak muzičara iz svih dijelova Hrvatske, a većina članova sastava su akademski obrazovani, te izvrsno vladaju svojim instrumentima.
Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
 1. IVAN ZAK - MILION

  IVAN ZAK - MILION  

 2. MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI

  MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI  

 3. DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS

  DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS  

 4. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

  ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  

 5. PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA

  PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA  

 6. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

  KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

 7. BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO

  BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO  

 8. KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA

  KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA  

 9. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

  HALID BEŠLIĆ - BEST OF  

 10. ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

  ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

Top 10 najprodavanijih
No event in the calendar
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T