Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2020-02-20

Lara Demarin je uz tebe!

Mladost, ljepota i kreativnost, savršeni su spoj za dobru pjesmu. 'Uz tebe' je rezultat takve kombinacije, a u eter nam je donosi, novo mlado lice Lara Demarin.

Pažnju javnosti privukla je odličnim izvedbama u jednom televizijskom showu, a sada je vrijeme za novi iskorak, prvi samostalni singl.

Pjesmom 'Uz tebe', Lara se ujedno predstavlja i kao kantautorica, jer je sama napisala tekst, a u suradnji s producentom Mihaelom Blumom glazbu, koji potpisuje i aranžman. Njihov glazbeni zanos, mladost i kreativnost, zaslužni su za veselu, ritmičnu i plesnu pjesmu, svjetske produkcije.

Zadovoljstvo napravljenim nije krila ni sama Lara, ‘Tekst pjesme nastao je u trenutku mog putovanja iz Zagreba za Pulu, što je moja najčešća i nerijetka relacija. U dugim vožnjama sam najviše inspirirana, a pjesma govori upravo o mojim odlascima, odnosno dolascima. Došla sam u studio kod Mihaela, pokazala mu tekst i u trenutku sam krenula pjevati. Emocije su me vodile kroz melodiju i stvaranje je teklo lagano, što je prednost rada s Mihaelom. Našli smo zajednički glazbeni jezik otkad smo krenuli surađivati i bez njega se ne bih ni usudila pjesmu pokazati javnosti. Oboje smo perfekcionisti pa smo usavršavali pjesmu dugo vremena, no na kraju smo i više nego zadovoljni!'

'Vrlo je lako raditi s Larom, jer je donijela svjež materijal, koji mi se jako svidio jer je jako blizak mojem glazbenom izričaju. R'n'b se rijetko može čuti u radijskom eteru, pa sam sretan što ona upravo tim žanrom izlazi na scenu. Nadam se da će publika to prepoznati!', kazao je ovom prigodom Mihael Blum.

Upravo taj r'n'b prizvuk i hip-hop podloga pjesme 'Uz tebe', tražila je i plesni spot. Na zadovoljstvo svih, realizirala ga je ekipa Hit Produkcije. Kako izgleda kada je Lara Demarin 'Uz tebe', pogledajte na YouTube kanalu Hit Recordsa https://youtu.be/jZ1esJud7i4

'Cijelu ideju ostvarila sam uz moje talentirane prijatelje, Diega Siqueiru i Laru Kapeloto. Klavir Bruna Krajcara je bio samo točka na i, iako jako velik atribut cijelog spota. Fokus spota je priča koja leži iza pojedinačnog pa zatim zajedničkog plesa te time dobiva na gradaciji, kao i sama pjesma.’, zaključila je Lara.

Autor glazbe: Lara Demarin/Mihael Blum
Autor teksta: Lara Demarin
Autor aranžmana: Mihael Blum
Glazbeni producent: Mihael Blum
Tonski snimatelj: Mihael Blum

Režija: Hit Produkcija
Foto: Hit Produkcija

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
 1. IVAN ZAK - MILION

  IVAN ZAK - MILION  

 2. MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI

  MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI  

 3. DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS

  DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS  

 4. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

  ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  

 5. PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA

  PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA  

 6. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

  KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

 7. BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO

  BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO  

 8. KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA

  KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA  

 9. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

  HALID BEŠLIĆ - BEST OF  

 10. ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

  ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

Top 10 najprodavanijih
No event in the calendar
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T