Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2020-03-09

Trijumf klape Rišpet na svom terenu, u prepunoj Spaladium Areni!

Split i Spaladium Arena, svjedočili su novom trijumfu klapske glazbe. Koncertom u svom gradu i pred 'najzahtjevnijom' klapskom publikom, onom dalmatinskom, Rišpet je potvrdio status jedne od najpoznatijih i najtraženijih klapa.

Malo je reći da je Arenom vladala emotivna i čarobna atmosfera, a svojim prepoznatljivim ljubavnim baladama ekipa iz Rišpeta, pretvorila je nastup u jednu od noći koje se pamte za cijeli život.

'Osjećaj je fantastičan. Osjećaš se privilegirano gledajući svu tu silnu publiku ispred sebe, kako pjeva sve moje pjesme, cijela prepuna Arena u jedan glas. Nekoliko puta su mi zasuzile oči, a dlake na ruci su mi bile stalno dignute. Jednostavno, kada te Split prizna, jer doma je najteže, a priznao nas je, onda si  dobio veliki pečat i potvrdu da vrijediš, da jako vole tvoje pjesme i klapu Rišpet. Svaka sekunda truda ovih devet godina se isplatila. Mislim da smo se klapa i ja, ovim upisali u knjigu velikih, i biti ću neskroman, ali Rišpet je postao brend!', poručio je Pero Kozomara.

Koncert su otvorili pjesmom 'Bojim se', nakon čega su se nizali njihovi najpoznatiji hitovi 'Fališ mi', 'Šta mi ljube oćeš kazat', 'Prsti zapleteni', 'Kad je pošla ća', 'Samo njoj ću pivat', 'Mislin samo na te', a sve do jednog otpjevali su zborski sa svojom publikom.

Svi oni koji su večer proveli uz Rišpet, uživali su i u iznenađenjima kada su se klapi na pozornici pridružile njihove gošće koje su splitsku noć učinile još ljepšom. Dvije dive glazbene scene, Doris Dragović i Zorica Kondža, svojim glasovima i dozom splitskog temperamenta, izazvale su ovacije publike. Klapi Rišpet pridružila se još i ženska klapa Neverinke, te Duško Ćurlić s kojim su otpjevali svoj aktualni hit 'Kada ljubav dvije duše spoji'.

Hit Records ovim putem čestita klapi Rišpet na velikom koncertnom uspjehu.

Foto: Damira Kalajžić

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
 1. IVAN ZAK - MILION

  IVAN ZAK - MILION  

 2. MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI

  MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI  

 3. DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS

  DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS  

 4. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

  ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  

 5. PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA

  PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA  

 6. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

  KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

 7. BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO

  BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO  

 8. KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA

  KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA  

 9. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

  HALID BEŠLIĆ - BEST OF  

 10. ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

  ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

Top 10 najprodavanijih
No event in the calendar
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T