Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2020-08-24

Trideset godina rada, Dyaco obilježava novom pjesmom 'Otrovnica'!

 

Đakovački tamburaši Dyaco, koji su tradiciju nadogradili modernim, novim stilovima i pretvorili je u jednu urbanu tamburašku glazbu, ove godine slave tri desetljeća djelovanja.

Idealan scenarij za obilježavanje glazbenog jubileja, upotpunit će onim što njihovi brojni fanovi jedva čekaju, novim album, a prije svega novom pjesmom i video spotom 'Otrovnica'.

Ukoliko vas nisu dirnuli u dušu nekim od prijašnjih hitova ili nedavnim uspješnicama 'Žale me' i 'Zagrlimo vjetar', sigurno smo napravit će to novom skladbom.

Za glazbu i tekst 'Otrovnice' zaslužni su Ante Gudelj i Ante Majić, dok aranžman potpisuju Bojan Šalamon – Shalla i Toni Ćosić, koji su pjesmu protkali elementima modernog svjetskog popa.

'Mi jesmo tamburaši, medutim već dugi niz godina širimo granice našeg stvaralaštva i budući da smo i osmislili ekektrične tambure, cilj nam je u svakoj prilici modernizirati naš glazbeni izričaj, a takav je slučaj baš i sa Otrovnicom', ističu dečki iz Dyaca.

Poletni i atraktivni ritam pjesme priča je o ljubavi koja nema sretan završetak, ali je toliko upečatljiva da se takve uzbudljive događaje jednostavno mora opjevati. Otrovnica je žena sa dva lica, žena koja uzima tuđe srce, ali nikome ne daje svoje.

„Ljeto je uvijek idealno vrijeme za otvaranje novih ljubavnih i avanturističkih poglavlja za koja nikada ne znamo hoće li trajati vječno. Zato je ona odmah znala da neke stvari ne traju vječno i namamila nas u svoju igru, za koju se ispostavilo da postoji samo jedan pobjednik – otrovnica. Ipak, takve kratke i slatke ljubavi uvijek pronađu svoje mjesto u našim uspomenama“, izjavio je pjevač Damir Ergotić, a Danijel Car je nastavio,

Vrući ljetni dani idealni su za ispričati uzbudljivu priču, kako bismo ukrali zrake sunca i iskoristili ih za ples, pjesmu i uživanje. Ovo moderno pop ruho u koje smo odjenuli našu Otrovnicu predstavlja sjajnu uvertiru za nadolazeći album koji će ugledati svjetlo dana u 2020. godini. Unatoč tome što je ova godina potpuno čudna, luda i neočekivana, mi je želimo završiti na najljepši način – izdavanjem našeg sedmog albuma“.

Dok čekamo novi album, poslušajte što poručuje 'Otrovnica' za koju je, kada je u pitanju video spot 'krivac' Mario Šulina i Produkcija Nova https://youtu.be/6Yhlwqe6dp0

Sedmi po redu album Dyaca zvati će se 'Skladište broj 7' jer se od posljednjeg, dogodilo jako puno stvari, pozitivnih, ali i onih tužnih, pa album predstavlja skladište benda, njihovih uspomena i intime, koju će predstaviti svim slušateljima. Skladbe su plod suradnje s brojnim poznatim autorima na glazbenoj sceni, poput Miroslava Rusa, Ante Pecotića, Indire Forze, Damira Bačića, Antonije Šole, Gorana Boškovića, a uskoro će ugledati svjetlo dana u izdanju Hit Recordsa.

Autor glazbe: Ante Gudelj
Autor teksta: Ante Majić
Autori aranžmana: Bojan Šalamon – Shalla i Toni Ćosić
Glazbeni producent: Bojan Šalamon – Shalla

Redatelj: Mario Šulina, PRODUKCIJA NOVA© 2020.

Foto: Mario Šulina

 

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
 1. IVAN ZAK - MILION

  IVAN ZAK - MILION  

 2. MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI

  MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI  

 3. DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS

  DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS  

 4. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

  ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  

 5. PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA

  PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA  

 6. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

  KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

 7. BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO

  BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO  

 8. KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA

  KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA  

 9. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

  HALID BEŠLIĆ - BEST OF  

 10. ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

  ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

Top 10 najprodavanijih
No event in the calendar
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T