Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2020-12-15

Tony Cetinski i Kiki Rahimovski u zajedničkom nastupu na Dori 2021.!

Dora 2021., bogatija je za dva posebna imena, koja stižu u zanimljivoj glazbenoj kombinaciji. Tony Cetinski I Kiki Rahimovski u Opatiju stižu, ujedinjeni projektom "Zapjevaj, Sloboda je! /Deliberate", za koji je autorski zaslužan sam Kiki, koji potpisuje glazbu i tekst.

KRISTIJAN KIKI RAHIMOVSKI, autor i tekstopisac pjesme "Zapjevaj, Sloboda je! /DELIBERATE":

 "Iako je ovo prije svega ljubavna pjesma, ona je istodobno i globalna poruka čovječanstvu, prestravljenom i užasnutom tjeskobnom katalizmom pandemije koja je paralizirala cijeli svijet, a koji se minulu godinu bojao misliti, govoriti, disati... No ovom pjesmom mi mu dajemo nadu, otkrivamo to svjetlo u tunelu, a ono se zove: samo ljubav, čista ljubav i - pjesma. Jer sve ono što su se plašili govoriti i misliti tada, sad mogu s nama glasno pjevati: jer "Deliberate/oslobađanje" je na vidiku, a sloboda je ljubav, onaj veličanstveni osjećaj kad možeš slobodno iz sveg glasa i zdravog srca napokon opet zapjevati: "SLOBODA JE". Uostalom,  publika će odlučiti i reći svoje.", rekao nam je Kristijan Kiki Rahimovski,skladatelj i testopisac pjesme koju će svojom unikatnom bojom glasa izvesti u duetu s nedvojbeno jednim od najvećih vokala u Hrvatskoj i velikim povratnikom (nakon punih 26 godina) na Doru i Eurosong - jedinstvenim Tonyjem Cetinskim 

TONY CETINSKI, pjevač i izvršni producent projekta "Zapjevaj, Sloboda je! /Deliberate":

 "Osjećaj slobode koju osjećamo dok je izvodimo barem u te tri minute želimo prenijeti ljudima kao utjehu i podršku u ovim izazovnim vremenima. Slavimo Slobodu koju s nestrpljenjem iščekujemo svi, bez obzira na razlike u stavovima, razmišljanjima i bilo kakvim drugim podjelama i predrasudama! 

I da se napokon opet zagrlimo i družimo bez straha za svoje zdravlje i zdravlje bližnjih" - poručio je pak Tony Cetinski.  

Zanimljivo je također da je ovaj iznimno snažni duet s Kikijem Rahimovskim u studiju Tony otpjevao, samo onako kako to on zna - "iz prve".  A pjesmu je u svjetsko ruho vješto "upakirao" njihov vrsni glazbeni suradnik i producent Dejan Nikolić, treća poluga te njihove, čvrsto vjeruju, "dobitne kombinacije".

Foto: Hrvoje Banić i Josip Novosel

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
 1. IVAN ZAK - MILION

  IVAN ZAK - MILION  

 2. MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI

  MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI  

 3. DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS

  DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS  

 4. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

  ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  

 5. PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA

  PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA  

 6. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

  KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

 7. BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO

  BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO  

 8. KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA

  KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA  

 9. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

  HALID BEŠLIĆ - BEST OF  

 10. ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

  ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

Top 10 najprodavanijih
No event in the calendar
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T