Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2020-12-23

Božićnim online koncertom, Sandi Cenov priprema se za Doru 2021.!

2020. takva je kakva je, ali glazbenici ne miruju. Sandi Cenov svakako je jedan od onih nemirna duha, a kreativnost ga stalno, bez obzira bavio se glazbom ili hobijima, tjera naprijed. Jedan od najromantičnijh kantautora ovih prostora, na kraju godine ima nekoliko razloga za zadovoljstvo.

Tako ćemo ga u veljači 2021., točnije 13.2. u Opatiji, gledati u natjecanju za prestižnu statuu Dore i hrvatsku pjesmu predstavnicu na Eurosongu, koji će se u svibnju održati u Rotterdamu. Sandi će se na opatijskoj pozornici predstaviti pjesmom 'Kriv', modernom pop baladom autorskog dvojca Fayo, koji je 'krivac' za tekst, a Siniša Reljić Simba za glazbu, aranžman i produkciju.

'Ove godine sam odlučio poslati pjesmu na Doru, jer smo je taman završavali u vrijeme zadnjeg roka za prijavu. Kako se zbog svega, malo što događa na glazbenoj sceni, silno me veseli činjenica da ćemo tamo pokazati što znamo, a i da ćemo se lijepo družiti, onako kako smo mi glazbenici navikli, pa makar pod maskama i na distanci. Nekako se nadam da će do održavanja Dore ipak malo popustiti ove mjere i da će barem prividno, biti dobro staro normalno. Jedva čekam!', poručio je Sandi.

A kako se bolje pripremiti za jedan takav nastup, poput Dore, nego koncertom. Tako će Sandi svoju vjernu publiku, a i brojne druge, za Božić darivati prigodnim online koncertom iz svog doma. Razloga za takav čin je više, ali osnovni je što je više od dvadeset godina u splitskom klubu Vanilla, održavao svoj tradicionalni božićni koncert, a tradicija se treba poštivati i nastavljati.

'Koncert od doma, koji ću održati na sam Božić, 25.12. u 20h, nazvao sam u svojoj glavi "Ka u Vanille". Nadam se da i mojoj publici to nedostaje kao meni, pa ćemo se zajedno naći na mom Instagramu, gdje ću na sam Božić u 20h u live prijenosu ipak održati moj božićni koncert i na taj način ipak biti uz moju publiku. Svima nam teško padaju ove mjere i ovo otuđenje, pa vjerujem da ćemo olakšati dušu uz glazbu, koja nas tolike godine povezuje, a slijedeće godine se onda ipak vidimo u Vanille. Čvrsto vjerujem u to! Sretan Bozic i Sretna Nova Godina svima koliko vas ima!'

Uživajte dakle uz božićni online koncert Sandija Cenova 'Ka u Vanille', na njegovom instagramu https://www.instagram.com/sandicenov/?hl=hr, 25.12.2020. u 20h!

Foto: Promo

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
 1. IVAN ZAK - MILION

  IVAN ZAK - MILION  

 2. MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI

  MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI  

 3. DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS

  DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS  

 4. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

  ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  

 5. PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA

  PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA  

 6. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

  KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

 7. BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO

  BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO  

 8. KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA

  KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA  

 9. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

  HALID BEŠLIĆ - BEST OF  

 10. ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

  ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

Top 10 najprodavanijih
No event in the calendar
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T