Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2021-02-04

Hari Mata Hari u ruhu emotivne balade 'Ja sam sam što nemam tebe'

Publika Hari Mata Harija ima priliku napokon uživati u novoj glazbenoj čaroliji proizašloj iz njegove radionice.  Naime, Hari Varešanović nedavno je proslavio svoj šezdeseti rođendan pa tako možemo reći kako je ova pjesma ujedno i svojevrstan poklon vjernim slušateljima što u suštini i sam potvrđuje, Nakon protekle stresne i teške godine za sve nas, svi se nadamo boljim i mnogo ljepšim danima. Dobio sam inspiraciju da napravim, jednu bajkovitu pjesmu naziva 'Ja sam sam što nemam tebe', i uljepšam svaki novi dan koji je pred nama.”, rekao je Hari.

Riječ je o pop baladi pod nazivom 'Ja sam sam što nemam tebe' prožetoj dubokim emocijama koje govore o izgubljenoj ljubavi. Cijeli uradak zrači izuzetnom jednostavnošću koja dočarava emotivnu bajku glazbe i teksta, do samog vizualnog djela gdje su iskorištene sve boje u samo dvije nijanse, crnoj i bijeloj.

Iako je ovo po mnogima prepoznatljiv Harijev stil, u njoj postoji posebnost koju kao glazbenik ostavlja u gotovo svim svojim baladama, od glazbe do prepoznatljivog vokala. Neke od njih koje to i potvrđuju svojom dugovječnošću su  'Baš ti lijepo stoje suze', 'Strah me da te volim', 'Lejla' i mnoge druge. Sa spomenutom pjesmom 'Lejla', Hari je izabran kao predstavnik BiH na Euroviziji, te je njome osvojio visoko treće mjesto, što je do sad najbolji plasman jedne bosanskohercegovačke pjesme na toj manifestaciji.

Velikim dijelom za sve ovo zaslužno je 'naslijeđe' pa podsjetimo da je ljubav prema glazbi Hariju usadio djed koji je u svoje vrijeme bio violinist i poznati izvođač sevdalinki. Stoga niti ne čudi činjenica da je Hari već kao dječak pokazivao obećavajući talent i svoj prvi nastup ostvario prije nego što je krenuo u školu.

Za pjesmu 'Ja sam sam što nemam tebe' glazbu, aranžman i produkciju, napravio je Hari Varešanović, dok tekst potpisuje Armin Šaković koji je i ovoga puta, nedvojbeno, ugodno iznenadio.

Cijelu priču pop balade 'Ja sam sam što nemam tebe' vjerno prati i video uradak kroz jednostavnost boja, crno bijelih tonova kao i nenametljivi plesni elementi. Takav spoj i sinkronizacija slike i zvuka daje sjajan epilog kompletnom djelu.

Kako sve izgleda i zvuči u potpunosti najbolje je da pogledate sami na YouTube linku - https://youtu.be/CjZhiOfYrnI

Autor glazbe: Hari Varešanović

Autor teksta: Armin Šaković

Autor aranžmana: Hari Varešanović

Glazbeni producent: Hari Varešanović

Tonski snimatelj: Laki Milić

Foto: Almir Zrno

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
 1. IVAN ZAK - MILION

  IVAN ZAK - MILION  

 2. MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI

  MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI  

 3. DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS

  DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS  

 4. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

  ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  

 5. PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA

  PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA  

 6. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

  KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

 7. BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO

  BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO  

 8. KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA

  KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA  

 9. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

  HALID BEŠLIĆ - BEST OF  

 10. ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

  ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

Top 10 najprodavanijih
No event in the calendar
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T