Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2021-10-27

Mirko Cetinski i Valerio - dva zaljubljenika u more osvajaju eter novom pjesmom 'Partija je stari barba'

Talentirani Valerio koji je djetinjstvo pretočio u sviranje klavira, a kasnije s klapom Brnistra pokazao i svoje pjevačko umijeće, snimio je novu pjesmu 'Partija je stari barba' u duetu sa Mirkom Cetinskim.

'Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam s pjevačkom legendom Mirkom Cetinskim snimio ovaj duet, u pjesmi koja nas podsjeća na neka ljepša glazbena vremena raspjevanom i zaraznom melodijom koja me osvojila na prvu', priznao je.

Riječ je o pjesmi koju prožima mediteranski duh, a posvetili su je moru i svemu što je usko vezano uz njega,"Partija je stari barba' je mediteranska bel canto pjesma u kojoj se na neki način zrcali priča koja je vrlo česta nama koji živimo uz more, na moru ili od mora. Ribari koji pletu mrežu i odlaze u ribolov, naši su svakodnevni prizori, te je ova pjesma posvećena njima, ali i svim mornarima, pomorcima i ljudima koji žive od mora', ispričao je Valerio.

Od početka svoje samostalne vokalno glazbene karijere itekako je već poznat publici nastupima na festivalima Melodije Istre i Kvarnera, Čansonfest, te Dimela Cantando, ali najviše po nizu uspješnica koje ima iza sebe kao što su 'Sada znam da je kraj', 'Kad sam bacio ljubav', 'Istrijanka' i duet sa Gianlucom Draguzetom, 'Trebam oči tvoje' koju je otpjevao sa klapom Motovun, te  pjesma 'Opet zriju kesteni' kojom je osvojio i nagradu za najbolju interpretaciju na ovogodišnjem 26. Marco Polo festu u Korčuli.

Glazbu za 'Partija je stari barba' napisao je, Bruno Krajcar koji je ujedno glazbeni mentor, te osoba sa pozitivnim utjecajem u Valerijevoj glazbenoj karijeri. Tonći Žanko napisao je tekst, a Aleksandru Valenčiću pripala je čast napraviti aranžman za duet Valerija i Mirka Cetinskog u zajedničkoj pjesmi.

'Partija je stari barba' ima i svoj video spot  Yt link - https://youtu.be/2qjyq_ibGEY  za čije kadrove je zaslužna Medvid produkcija, a sve je snimljeno na lokacijama Rovinja, što je ovoj glazbenoj priči dalo posebnu čar.

'Ovakva bel canto kancona idealna je za suradnju s Mirkom, jer smo oboje zaljubljeni u more, a i u naš biser Jadrana, Rovinj. Ovim putem još jednom bih se zahvalio svima koji su sudjelovali u stvaranju ove pjesme i video spota, a posebno se zahvaljujem Mirku Cetinskom jer je dao jednu posebnu dimenziju ovoj pjesmi', zaključio je Valerio.

Na kraju nam još preostaje pozvati vas da poslušate i pogledate kako zvuči duet Valeria i Mirka Cetinskog , u nadi da će vas 'Partija je stari barba' osvojiti daškom svog mediteranskog duha.

 

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
 1. IVAN ZAK - MILION

  IVAN ZAK - MILION  

 2. MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI

  MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI  

 3. DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS

  DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS  

 4. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

  ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  

 5. PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA

  PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA  

 6. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

  KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

 7. BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO

  BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO  

 8. KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA

  KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA  

 9. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

  HALID BEŠLIĆ - BEST OF  

 10. ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

  ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

Top 10 najprodavanijih
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T