Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2022-02-15

Sandi Cenov opjevao ljubavnu priču bračnog para kao poklon za Valentinovo!

Što bi učinili da vam omiljeni pjevač napiše i otpjeva pjesmu kroz koju je ispričao vašu ljubavnu priču.

Upravo to dogodilo se jednom mladom zagrebačkom bračnom paru, Antoniji i Viktoru, kojima je Sandi Cenov kao poklon za Valentinovo snimio personaliziranu pjesmu 'Nogomet, kava i ti'.Takav jedinstveni poklon za Dan zaljubljenih bio je iznenađenje Antonije Postružin suprugu Viktoru. Sve je započelo kad je saznala da IN magazin i Sandi za Valentinovo poklanjaju personaliziranu pjesmu, i baš njome je poželjela iznenaditi supruga za prvo Valentinovo u braku. Kako bi najbolje prenio njihovu ljubav u stihove, Sandi je kroz razgovor sa Antonijom bilježio detalje njihove veze, odnosno Viktorove navike, interese, hobije, a na prvom mjestu su naravno bili nogomet, kava ali i benzinska postaja. Ako se pitate zašto benzinska, odgovor je jednostavan. To je mjesto na kojem su se upoznali, ali i na kojem je Viktor kao čovjek koji obožava nogomet, zaprosio Antoniju uz prigodnu 'bakljadu' svojih prijatelja. 'Prvo mi je pala na pamet ta benzinska, jer je to toliko neuobičajeno. Ne znam je li itko ikada u pjesmi spomenuo upravo benzinsku. U životu sam napisao gotovo sto pjesama koje su objavljene, tako da imam iskustvo kako bi to trebalo biti i izgledati. Na neki način ja sam zapravo filter. Priča dođe u mene, a izađe pjesma. Pjesma ostaje kao vječni poklon i siguran sam kako će je slušati za sva buduća Valentinova.', istaknuo je Sandi.

 Kako bi iznenađenje bilo potpuno Antonija je suprugu cijelo vrijeme skrivala priču sa Sandijem, a dio pjesme otpjevala je i sama. Cijela priča epilog je dobila u jednom zagrebačkom klubu, gdje je Sandi na potpuno Viktorovo iznenađenje, ali i oduševljenje svih prisutnih, pjesmu uživo izveo za njih dvoje. 'Najdraže mi je bilo vidjeti taj potpuni šok na njegovom licu kad je shvatio što se događa, kako idu stihovi pjesme, te nakon tog prvotnog iznenađenja onu iskrenu i potpunu sreću. To je ono, što uz pjesmu ostaje za sva vremena.', zaključio je Sandi. 

'Nogomet, kava i ti', poslušajte na YT linku - https://youtu.be/8MantxkaNj4

 

Foto: Morgan Matijević

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
 1. IVAN ZAK - MILION

  IVAN ZAK - MILION  

 2. MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI

  MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI  

 3. DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS

  DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS  

 4. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

  ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  

 5. PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA

  PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA  

 6. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

  KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

 7. BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO

  BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO  

 8. KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA

  KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA  

 9. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

  HALID BEŠLIĆ - BEST OF  

 10. ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

  ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

Top 10 najprodavanijih
No event in the calendar
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T