Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2023-05-17

Martin Žunec pronašao raj zemlji pa snimio video spot za novi singl 'Rapsodija'!

Ovaj put nije stao na skateboard, ali je pronašao rajsko mjesto na zemlji  gdje je otpjevao himnu  ljubavi - ''Rapsodija''. Naziv je to novog singla Martina Žuneca, mladog i perspektivnog kantautora koji osim što se može pohvaliti mnogobrojnim suradnjama s eminentnim glazbenim imenima, jednako tako istaknuo se singlovima ''Ono najbolje'' i ''Priča kao mi'' u kojima je publika imala priliku čuti njegov autorski potpis u glazbi i tekstu, ali i vokalu. Inspiraciju za stvaranje glazbe pronalazi u pozitivi života i ljubavi, pa tako ovom  novom pjesmom, kako i sam ističe, slavi ljubav, ''Rapsodija'' je pjesma koja  u sebe pretače eksploziju sreće, a događa se kada se povežu pravi ljudi. Nešto poput onih prvih leptirića u trbuhu koje osjetiš negdje u fazi srednje škole i zaboraviš da postoje, pa se neočekivano vrate, ali puno kasnije. Upravo je ''Rapsodija'' svojevrsna himna tom osjećaju slobode, sreće i punim plućima, kad nešto napokon dobro krene'', poručio je Martin. Kada govorimo o samom stvaranju pjesme u produkciji i aranžmanu pridružio mu se Mihael Blum s kojim je surađivao i na posljednja dva već spomenuta singla.

Uigrana ekipa koju sačinjavaju Tonko Horvat i Jurica Bešić zajedno sa Martinom Žunecom, režijski je dotjerala video spot za ''Rapsodiju'', dok su za produkciju istog zaslužni Cresendo Visuals. Samozatajan po pitanju otkrivanja detalja, Martin nam je ipak ponešto otkrio o samom spotu, ''Snimljen je na jednoj nevjerojatnoj lokaciji s prekrasnom pješčanom plažom i kristalno čistim morem. Ne bih htio otkrivati točnu lokaciju, ali vas pozivam da poslušate moju novu pjesmu ''Rapsodija'' i pogledate spot pa sami doživite tu magiju za sebe. Tko zna, možda uspijete otkriti i prepoznati mjesto na kojem smo snimili ove sjajne kadrove.''. Kako izgleda i zvuči magija glazbenog uratka posvećenog ljubavi u izvedbi Martina Žuneca pogledajte na službenom YT kanalu Hit Recordsa https://youtu.be/xVanQinDGg8 , a također sve to možete slušati na glazbenim servisima poput Spotifya, Deezera, Tidala, ali i mnogim drugim.

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
  1. IVAN ZAK - MILION

    IVAN ZAK - MILION  





  2. MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI

    MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI  





  3. DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS

    DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS  





  4. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

    ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  





  5. PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA

    PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA  





  6. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

    KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA





  7. BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO

    BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO  





  8. KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA

    KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA  





  9. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

    HALID BEŠLIĆ - BEST OF  





  10. ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

    ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM





Top 10 najprodavanijih
No event in the calendar
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T