Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2020-01-14

Trideset i pet godina karijere uz veličanstveni koncert, Zorica Kondža u Lisinskom 12.02.!

Valentinovo pred nama zaista će biti posebno. Na fenomenalan način, obilježit će ga i ikona glazbene scene, Zorica Kondža.

Splitska diva, koju je nepotrebno posebno predstavljati, 12.02.2020. zapjevati će u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

Koncertom pod nazivom ‘Vrijeme ljubavi’, obilježit će trideset i pet godina fantastične glazbene karijere, a zajedno sa svojom vjernom publikom proslavit će i Valentinovo.

‘Prošlo je pet godina od prošle obljetnice, kada sam trideset godina karijere, proslavila isto u Lisinskom, a nekako su brzo prošle te godine. Želim ovu obljetnicu, ponovno okruniti na istoj pozornici.

Veseli me dolazak pred zagrebačku publiku u hram glazbe i druženje, kao i spomenuta proslava sa svojim kolegama, sa kojima sam snimila duete.

Ulaznica je ostalo još malo, stoga požurite po svoju, i vidimo se 12.02. na koncertu ‘Vrijeme ljubavi’ s početkom u 20h, u KD Vatroslav Lisinski!’, istaknula je ovom prigodom Zorica.

Od početaka u grupama Pirati, Novi dan i kasnije Stijene, svojim pjesmama obilježila je cijelo jedno vrijeme, a nezaboravne skladbe nastavljaju živjeti i dalje. Nastupila je na Dori i mnogim festivalima, osvojila bezbrojne nagrade, te priznanja publike i struke. Njezin jedinstveni vokal, priznat je i prepoznat diljem Europe. Tako je 1984. u Dresdenu, osvojila prvu nagradu stručnog žirija, a istu nagradu dobila je u Pragu, godinu kasnije.

Uz njene hitove poput, “Zar je voljeti grijeh”, “Ima jedan svijet”, “Najljepše je kad si tu”, “Tako lako”, “Ti si moj san”, “Molitva za tebe”, “Zauvijek”, “Sve je noćas protiv” i mnoge druge, žive stare ali i nove generacije.

Kondžin jedinstveni vokal, istovremeno prepun snage, ali i duboke emocije, uz nezaobilazni duh mediterana, osvojit će vas na koncertu iskrene romantike 'Vrijeme ljubavi'.

Ne propustite stoga nastup Zorice Kondže u Lisinskom, srijeda 12.02. od 20 sati.

Svoje ulaznice potražite već danas na blagajnama KD Vatroslav Lisinski, ili na ulaznice.hr, po cijeni od 140, 160, 180 i 210kn.

Podsjetimo se kako je Zorica, 2015. godine održala nezaboravan koncert u Lisinskom, kojim je tada proslavila trideset godina karijere, uz iznimne glazbene goste, Olivera Dragojevića, Tonyja Cetinskog, Nene Belana, Tomislava Bralića i Klape Intrade.

Upravo u spomenutom koncertu možete i danas uživati, na albumu 'Zorica Kondža Live Lisinski', a pronaći će te ga u svim boljim prodavaonicama nosača zvuka, online na Hit Music Box, te u digitalnom obliku putem iTunesa i Deezera.

Foto: Igor CC Kelcec

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
 1. IVAN ZAK - MILION

  IVAN ZAK - MILION  

 2. MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI

  MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI  

 3. DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS

  DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS  

 4. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

  ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  

 5. PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA

  PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA  

 6. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

  KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

 7. BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO

  BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO  

 8. KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA

  KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA  

 9. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

  HALID BEŠLIĆ - BEST OF  

 10. ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

  ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

Top 10 najprodavanijih
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T