Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2020-01-22

#samoljubav i Valentinovo uz Tonyja Cetinskog u Pazinu, 15.02.!

#samoljubav za sve i u svim oblicima. Ovaj sada već megapopularni slogan Tonyja Cetinskog najbolje će doći do izražaja 15.02. u Pazinu.

Valentinovo uz glazbenika kojem je ljubav pokretač i životni moto, događaj je koji se ne propušta. Koncert koji obožavatelji s nestrpljenjem iščekuju održat će se u pazinskoj sportskoj dvorani s početkom u 21:00 sat, a ulaznice su već u prodaji putem sustava entrio.hr.

Iznenadite, svoje žene, muževe, simpatije ili jednostavno drage ljude, jer Tony vam najavljuje najčišću emociju uz odličnu zabavu.

'Ove godine ljubav i Valentinovo slavimo zajedno na koncertu u Pazinu, 15.02.  Veselim se i jedva čekam večer, koja će biti vođena ljubavlju i samo ljubavlju. Kako to izgleda, znamo najbolje moja vjerna publika i ja. Vidimo se dragi moji, i naravno #samoljubav!', poručuje Tony.

Njegove pjesme i izvedbe uvijek diraju srce i dušu, a koncert u Pazinu idealno je mjesto za Dan zaljubljenih, bez obzira jeste li već pronašli svoju srodnu dušu, ili ste još uvijek u potrazi za pravom ljubavlju.

Svi vi koji ste imali prilike biti uživo na jednom od nastupa u sklopu fenomenalne turneje #samoljubav, znate što vas očekuje. Izuzetnu karijeru, Tony je pretvorio u savršenu koncertnu formulu, koja vas vodi u pjesmu, ples i jedinstvenu glazbenu euforiju. Kada se svemu pridoda njegov prepoznatljiv humor i do savršenstva uigrana ekipa, čeka vas fantastična koncertna večer o kojoj se dugo priča.

Njegovo pjesme govore pak same za sebe, a posljednje sa albuma 'Kao u snu', 'Ja ne znam nikog boljeg od tebe', 'Čekam te', 'Svaka tvoja laž' i 'Čudu se nadam uzalud', koje mjesecima vladaju top listama, pričaju savršenu ljubavnu priču.

Ne propusti stoga novi čin ljubavi. Valentinovo uz koncert Tonyja Cetinskog u Pazinu 15.02., sportska dvorana s početkom u 21:00. Ulaznice potražite putem sustava entrio.hr.

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
 1. IVAN ZAK - MILION

  IVAN ZAK - MILION  

 2. MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI

  MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI  

 3. DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS

  DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS  

 4. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

  ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  

 5. PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA

  PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA  

 6. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

  KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

 7. BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO

  BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO  

 8. KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA

  KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA  

 9. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

  HALID BEŠLIĆ - BEST OF  

 10. ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

  ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

Top 10 najprodavanijih
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T