Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2022-04-20

Grupa Viva i Doris Dragović udružili snage u novom singlu 'Dva smo života'!

 

Grupa Viva koja iza sebe ima već puna dva desetljeća predanog rada, udružila je snage s jednom od najistaknutijih glazbenih diva regije Doris Dragović, u novom singlu 'Dva smo života'.

Emotivnu pjesmu koja slavi neraskidivu ljubav majke i sina napisao je Nenad Ninčević, a za glazbu su se pobrinuli članovi grupe Mario Salvador i Toni Rajnović, dok je sve to upakirao u aranžman iskusni Leo Škaro'Ideja suradnje nastala je kao nastavak priče prvog diskografskog izdanja na kojem je grupa Viva imala duet sa Giulianom “ Šteta duše, šteta tila”, izuzetnu uspješnicu. U nadi da ponovimo i napravimo možda novu zanimljivu i kvalitetnu suradnju, kontaktirali smo predivnu Doris Dragović, s kojom smo višestruko povezani kroz razne okolnosti, u dobru i u zlu tako reći', ispričala nam je ekipa grupe Viva.

 

'Dva smo života' nastala je u neobičnom trenutku, gotovo iz jednog komentara same Doris Dragović na ljubavnu pjesmu, kako kaže Viva, za koju su joj predložili suradnju, 'Zanimljiva je priča da je Doris odbila pjevati ljubavnu pjesmu koju smo joj donijeli jer je tematika bila opisana tekstom na način da je ona uz smijeh rekla “kako ću pjevat o ljubavi sa Tonijem kad mu mater mogu bit” i upravo iz toga je nastala 'Dva smo života' koju jedino ona, iskreno iz duše, može iznijeti jer je Doris sinonim prave dalmatinske matere, pa je tako i nastala ova pjesma koju je napisao naš mentor i veliki prijatelj Neno Ninčević. Gotovo svaka mater kojoj smo pustili pjesmu pustila je suzu, što je bio jasan i snažan znak da imamo predivnu pjesmu u rukama i to sa jednim od rijetkih slavuja ovih prostora, Doris Dragović, a tekst autora koji je napisao mnoge bezvremenske hitove, što nam je izuzetna čast i privilegija', zaključili su iz Vive. Svoje glazbeno iskustvo grupa Viva marljivo i strpljivo gradi već dvadeset godina, a čine je Toni Rajnović, Mario Salvador, Stipe Jurišić, Marko Bilan i Kristina Boban. Iza sebe imaju studijski album pod nazivom 'Šteta duše, šteta tila', kao i mnogobrojne festivale, a 2009. osvojili su visoko treće mjesto na Splitskom festivalu s pjesmom 'Volin sve bilo' koja se također nalazi na njihovom studijskom albumu.

 

Kadrovi za video spot 'Dva smo života' snimljeni su na otoku Pelješcu i u splitskoj Areni, koju je omogućio Renco Posinković, a da bi cijela glazbena priča u konačnici zaživjela i vizualno, pobrinuo se Vojan Koceić, prijatelj i dugogodišnji suradnik grupe Viva. Kako to zvuči kada se udruži vesela i glazbeno zrela grupa Viva sa jednom od najvećih diva glazbene scene Doris Dragović u 'Dva smo života', poslušajte na YT  kanalu Hit Records  - https://youtu.be/bshHhUnRluM

 

Foto: Studio Ali

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
 1. IVAN ZAK - MILION

  IVAN ZAK - MILION  

 2. MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI

  MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI  

 3. DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS

  DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS  

 4. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

  ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  

 5. PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA

  PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA  

 6. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

  KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

 7. BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO

  BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO  

 8. KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA

  KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA  

 9. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

  HALID BEŠLIĆ - BEST OF  

 10. ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

  ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

Top 10 najprodavanijih
No event in the calendar
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T