Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2022-05-02

Novi singl Tonyja Cetinskog 'Čuvam ljubav'

Sačuvati ljubav nije možda lako u današnje vrijeme, ali onaj koji je zna pretočiti u pjesmu  je definitivno Tony Cetinski. 'Čuvam ljubav' naziv je njegovog novog singla, za koji iskusni Amil Lojo, stavlja potpis na stihove i glazbu, dok aranžman zajednički potpisuje uz Adisa Sirbubala.

Iako novi glazbeni uradak nosi nezaobilaznu ljubavnu tematiku koja ovom miljeniku mnogobrojne publike nije ni malo strana, ipak je po nečemu posebnija, što nam je dao naslutiti i sam Tony,

'Ne bih tako olako ovu pjesmu svrstavao u samo ljubavnu. Ova pjesma je puno dublja i pjeva o nečemu puno većem od nas ljudi. Možda ćete je shvatiti odmah, a možda će vam trebati neko vrijeme za to, ali sigurno ćete je dugo pamtiti i nećete je moći zaboraviti. Upravo svojom jednostavnošću će vam se uvući pod kožu', zaključio je.

Ovakva pjesma itekako je zaslužila video spot, a za sve se pobrinuo Zdravko Terkeš koji je gotovo savršeno stopio u vizualnim kadrovima melodiju i stihove 'Čuvam ljubav'. Glavne uloge u spotu, uz Tonyja Cetinskog, pripale su Ani Franjčević i Tomi Ragužu koji su svojom pojavom, talentom i iskustvom unijeli dodatnu čar ovoj glazbenoj priči.

Vjerujemo da će 'Čuvam ljubav' ne samo da će pronaći svoj put do srca publike, već i ostaviti u mnogima dubok trag onim što nosi u vremenu koje je pred nama, a pogledati i poslušati je možete na YouTube linku https://youtu.be/RifWnXCBR5Y.

 

Zahvaljujem se ovom prilikom svima onima koji su pomogli da do ove pjesme dođe, kao prvo Amil Lojo, izuzetan autor i glazbenik od kojeg ćete, nadam se, čuti još puno lijepih uradaka', još je za sam kraj poručio Tony.

 

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
 1. IVAN ZAK - MILION

  IVAN ZAK - MILION  

 2. MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI

  MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI  

 3. DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS

  DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS  

 4. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

  ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  

 5. PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA

  PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA  

 6. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

  KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

 7. BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO

  BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO  

 8. KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA

  KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA  

 9. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

  HALID BEŠLIĆ - BEST OF  

 10. ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

  ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

Top 10 najprodavanijih
No event in the calendar
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T